24
landen
35.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar
Wij helpen u met het vinden van de beste vakantiehuizen, even wachten alstublieft...
5
vakantiehuizen gevonden in Lanzarote
Prijs / nacht
Sorteer op:
Prijs:
, Lanzarote, Canarische Eilanden
 • 6
 • 3
 • 125 m²
Dit huis is in de afgelopen uren geboekt
37% korting
€ 2.033
€ 1.282
Dagdeal
Bekijk details
Playa Blanca , Lanzarote, Canarische Eilanden
 • 4
 • 2
 • 190 m²
7.7
Goed
4 reviews
44% korting
€ 1.912
€ 1.073
Dagdeal
Bekijk details
Playa Blanca , Lanzarote, Canarische Eilanden
 • 6
 • 3
 • 100 m²
6% korting
€ 1.595
€ 1.493
Bekijk details
Playa Blanca , Lanzarote, Canarische Eilanden
 • 4
 • 2
 • 84 m²
12% korting
€ 1.157
€ 1.013
Bekijk details
Costa Teguise , Lanzarote, Canarische Eilanden
 • 4
 • 2
 • 70 m²
Dit huis is in de afgelopen uren geboekt
16% korting
€ 1.135
€ 950
Bekijk details
Bekijk alle 5 vakantiehuizen

Alle bestemmingen op Lanzarote

Alle vakantiehuizen op Lanzarote

Uw huis verhuren

Aanmelden

Lanzarote

Ga naar Lanzarote voor een zonnige vakantie tijdens de feestdage

Het allerbeste overzeese alternatief voor een verblijf aan de Costa Blanca op het vasteland in Spanje, geliefd bij toeristen uit Nederland en België, is een vakantie op Lanzarote, een van de Spaanse Canarische Eilanden voor de kust van Marokko. Het blijft daar het hele jaar door gezellig warm. Ook tijdens de kerstdagen en bij de jaarovergang van 2015 naar 2016. Er staat u gegarandeerd een spetterend eindejaarsfeest te wachten. Bekijk daarom nu onze lastminuteaanbiedingen met accommodaties op Lanzarote voor al uw reizen naar Lanzarote in Spanje en kies een appartement, home of ander vakantiehuis voor extra voordelige prijzen uit op de website van Belvilla. Wij bieden u de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding en service voor een zorgeloze vakantie op Lanzarote en andere zonovergoten bestemmingen in het zuiden van Europa, zoals Spanje, Portugal, en Griekenland, of de andere populaire Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan, Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria.

Zonnebaden in de winter op een Playa van Puerto del Carmen

Hoewel Lanzarote in Spanje door vulkaanuitbarstingen is ontstaan, vindt u op dit Canarische eiland ook prachtige, grote en perfect onderhouden stranden. Op kleine delen van die stranden op Lanzarote staan ligstoelen en parasols van een hotel, club of resort klaar. Maar voorts kunt u de stranden vrij betreden. In Puerto del Carmen op Lanzarote bevinden zich drie bekende stranden: allereerst de Playa Grande, alias Playa Blanco, dan de Playa de los Pocillos en ten slotte de Playa de Matagorda. Zoals de bijnaam het al verraadt, bestaat het eerste strand op Lanzarote uit wit zand. Het strand ligt vlakbij een centrum met bars, winkels en restaurants en trekt daardoor veel toeristen aan. De Playa de los Pocillos is meestal minder druk bevolkt. Maar er komen wel meer gasten van een aan het strand gelegen club en hotel langs om een frisse duik in de oceaan te nemen. Het allergrootste strand van Puerto del Carmen, dat u zelfs bijna vanuit de luchthaven in hoofdstad Arrecife van Lanzarote kunt zien, is de Playa de Matagorda. Arrefice aan de kust is nog maar sinds 1852 de hoofdstad van het eiland. Eerder viel die eer te beurt aan Teguise, meer in het noorden van Lanzarote. Ook daar kunt u een appartement of vakantiehuis huren om Teguise en de regio op Lanzarote te verkennen.

Een luxueus vakantiehuis als alternatief voor de all-inclusive hotels

Zowel aan een Playa van Puerto del Carmen als in het binnenland van Lanzarote kunt u een luxueus en comfortabel appartement, home, bungalow of accommodatie bij Belvilla huren als prima alternatief voor de all-inclusive hotels op Lanzarote in Spanje. Al onze accommodaties zijn ruim en voorzien van de modernste apparaten om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien betaalt u voor onze logies op Lanzarote zulke lage prijzen, dat u ruim voldoende geld overhoudt om meermaals per jaar naar het eiland te reizen en uw familie en vrienden tijdens uw vakanties op etentjes in de plaatselijke restaurants te trakteren, een fiets te huren of andere uitstappen te maken. Want een appartement of vakantiehuis geeft u een aantal vrijheden die u niet hebt in sommige hotels. Zo kunt u uw dagindeling helemaal zelf bepalen, zonder rekening te moeten houden met de uurbeperkingen voor het ontbijt en het restaurant in sommige hotels. Onze vakantiehuizen zijn allemaal prima gelegen. Vlakbij het strand, het zwembad of andere attractie waar u met de kinderen naartoe kunt. Om daarna in uw kamer de rust terug te vinden en lekker na te genieten van de mooie dagen die u doorbrengt op vakantie op Lanzarote of een ander Canarisch Eilanden in Spanje.

Activiteiten en bezienswaardigheden op Lanzarote en de Canarische Eilanden

Bekijk alle last minutes voor eind 2015 en begin 2016 op onze website en vraag bijkomende informatie over uw verblijf op Lanzarote aan bij onze medewerkers. Zij zullen al uw vragen over uw logies en vakanties op Lanzarote, de andere Canarische Eilanden en zelfs landen zoals Portugal, Griekenland, Turkije, of andere bestemmingen beantwoorden. Bovendien kunnen ze u op elk moment interessante informatie en tips geven over de landen en regio's waar u naartoe wilt reizen. Op Lanzarote kunt u uiteraard van de zon genieten, zoals aan de Costa Blanca in Spanje. Maar er is zoveel meer te beleven en te zien dat u zeker een paar uitstappen moet maken. Bezoek het beschermde landschap La Geria op Lanzarote en proef de heerlijke Malvasia-wijnen die op Lanzarote rijpen. Ontdek het meest paradijselijke strand van Papagayo. Reis naar Cueva de Los Verdes en bekijk de binnenkant van de aarde in de piratenschuilplaats onder de lavarotsen. Ga naar El Golfo, een krater op zeeniveau. Of maak de oversteek naar een van de andere Canarische Eilanden. Want van en naar Gran Canaria bijvoorbeeld vertrekken dagelijks meerdere veerboten. Bekijk de last minutes bij Belvilla en kies voor een vakantie op Lanzarote voor een onvergetelijke jaarwisseling!

Alle vakantiehuizen op Lanzarote