Weg met Kerst | Gezellig vakantiehuis voor het feestgedruis | Belvilla

Bespaar 10% extra door te betalen met een Belvilla cadeaubon

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

Het perfecte vakantiehuis voor de kerstvakantie

Wil je dit jaar wat anders voor oud en nieuw? Dan is een huisje huren met kerst een fantastisch idee. Trek erop uit naar België of Duitsland. Of lekker dichtbij huis in Nederland!

Geniet bij een knisperend haardvuur van een heerlijk kerstdiner. Overdag verken je de nieuwe omgeving en ’s avonds zoek je binnen de gezelligheid op. Ben je een sneeuwliefhebber? Ga dan skiën in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk. Of heb je toch liever 20 graden? Dan zijn er tal van mogelijkheden in Zuid-Europa

Boek nu en je zit op kerstavond aan de gezellige kerstdis in de Belgische Ardennen!

Bekijk ons aanbod

16.824 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een paar dagen weg tijdens de kerstvakantie

Of je nu kiest voor een weekend weg in de kerstvakantie, of voor een langere periode, een paar vrije dagen met kerst staat garant voor heerlijk ontspannen en energie opladen voor het nieuwe jaar. Trek er met je hele familie op uit, geniet samen met je beste vrienden van het open haardvuur of trakteer jezelf op een romantisch weekendje in een knusse bungalow met je partner, zodat je er in januari weer volop tegenaan kunt.

Lees meer
Kerst in Duitsland. Of misschien België?

Met zijn ronduit indrukwekkende kerstmarkten staat Duitsland bekend als hét land om Kerstmis te vieren. Of wil je toch liever naar België? De groene Ardennen worden afgewisseld met prachtige dorpjes die je onmiddellijk in de kerstsfeer brengen. Je kunt het natuurlijk ook iets actiever aanpakken en met kerst een weekje gaan skiën in Oostenrijk of Zwitserland.
Heb je het liever wat warmer? Zoek dan de aangenamere temperaturen op in Frankrijk, hier is het op veel plekken heerlijk vertoeven in de winter.
Kortom: Belvilla geeft je genoeg bestemmingen voor een feestelijk weekje weg met kerst!

Lees meer
Een gezellig huisje huren met kerst

Boek je liever lang van tevoren? Of hou je meer van een last minute kerstvakantie? Hoe het ook zij, om jouw perfecte vakantiehuis te kiezen is het handig om van tevoren te bedenken waar je naar toe wilt en met wie. Ga je voor een familievakantie, een fantastisch weekendje weg met vrienden of een romantische kerst met je partner in een knusse bungalow? Wij hebben alvast het perfecte vakantiehuis voor jouw!
Dichtbij voor een weekend weg met kerst, of iets verder voor zomerse temperaturen of skiplezier? Duik in ons ruime aanbod, er is keuze zat!

Lees meer
Weg met kerst met de hele familie

Kerst vieren met de familie brengt vaak best wel wat stress met zich mee. Pak het deze kerst anders aan en huur tijdens de kerstvakantie een bungalow of vakantiehuis om samen de mooiste tijd van het jaar door te brengen. Kies voor quality time in plaats van stress en geniet in een knus huisje van het lekkere eten, elkaars gezelschap en natuurlijk van de cadeautjes! Laat de drukke eindejaar-sfeer achter je en kom helemaal tot rust in de bosrijke omgeving of dichtbij het strand.

Lees meer