Vakantiehuizen Jan Thiel Baai

Alle bestemmingen in Jan Thiel

Alle vakantiehuizen in Jan Thiel
Aanmelden

Geniet van uw vakantie in Jan Thiel

Op curaçao is het bijna 365 dagen per jaar mooi weer, waardoor u bijna het gehele jaar door kunt genieten van een heerlijke strandvakantie. Het maakt niet uit voor welke plaats u kiest, want vanuit uw vakantiehuis in Curaçao zijn er talloze strandjes te ontdekken. De Jan Thiel baai is een van de vele strandjes die dit prachtige eiland rijk is. Het strand is gelegen in de wijk Jan Thiel, op slechts 22 kilometer van de luchthaven.

Verken de omgeving vanuit uw vakantiehuis in Jan Thiel

Jan Thiel wordt ook wel gezien als het Saint Tropez van Curaçao. Rondom het strand liggen namelijk verschillende villawijken met prachtige vakantiehuizen.  Het witte zandstrand, de wapperende palmbomen en het azuurblauwe zeewater nodigen u telkens weer uit om even te relaxen of een verfrissende duik te nemen. Vanaf het strand zijn er ook verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kunt u onder begeleiding van een duikschool de prachtige onderwaterwereld ontdekken of een kajak huren bij het watersportcentrum. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om even heerlijk een drankje te drinken bij de populaire beachbar Zanzibar.

Naast relaxen valt hier natuurlijk nog veel meer te beleven. De natuur van Curaçao is werkelijk fantastisch.  Jan Thiel beschikt namelijk over een bijzonder mooi natuurgebied met zoutpannen., waar u ook Flamingo’s kunt spotten. Bezoekt u liever winkeltjes? Dan is een uitstapje naar Willemstad zeker de moeite waard.  Wandel over de kade en bewonder de prachtige gekleurde huisjes of struin langs de drijvende markt en koop een leuk souvenirtje. Met een vakantiehuis aan de Jan Thiel baai, kunt u heerlijk genieten van een vakantie op curaçao. 

Handig  om te weten over Curaçao

Handig om te weten over Curaçao Sinds 2010 behoort Curaçao tot een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Ondanks dat het nu een autonoom land is, zijn de Nederlandse invloeden nog volop aanwezig. Zo is de officiële taal, samen met Papiaments, nog Nederlands. Het eiland is geliefd bij vakantiegangers vanwege de vele prachtige stranden en het zonnige klimaat; de gemiddelde temperatuur is 27 graden. Het ‘regenseizoen’ duurt van oktober tot februari, maar bestaat vooral uit korte nachtelijke regenbuien. In de zomertijd is het op Curaçao 6 uur vroeger dan in Nederland, in de wintertijd scheelt het 5 uur. Ook handig om te weten: de munteenheid is de Antilliaanse gulden, maar met Amerikaanse dollars komt u ook een heel eind. Met het vliegtuig doet u er vanaf Amsterdam ongeveer 10 uur over.

Alle vakantiehuizen in Jan Thiel