Vakantiehuizen in de bergen

Tophuizen in de bergen

Bekijk ons aanbod

1.973 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Zoek het ideale vakantiehuis in de bergen bij Belvilla

Houdt u ervan om lange wandelingen te maken over kronkelende paden door de bergen? Of aan wintersport te doen in de bergen in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk of Italië? Bekijk dan onze aanbiedingen met prachtige vakantiehuizen voor meerdere personen in de bergen op de website van Belvilla. Wij verhuren vakantiehuizen, chalets, appartementen en andere accommodaties in eigen land en ver daarbuiten. Waar u tijdens uw vakantie ook naartoe wilt, naar zee, in de groene natuur, in het centrum van de stad of in de bergen. We verhuren al onze accommodaties steeds met hetzelfde doel: u een fijne vakantie met uw familie en vrienden of andere personen te laten beleven. Zoek uw favoriete vakantiehuis in de bergen, lees de informatie door en bekijk de foto's om een goede inschatting van het vakantiehuis en zijn omgeving te kunnen maken. En boek daarna uw vakantie op het internet. Of neem contact op met onze klantendienst om u via de telefoon te helpen om uw juiste vakantiehuis te kiezen en te boeken, opdat u elke dag en week dat u er verblijft van uw vakantie kunt genieten.

Boek een vakantie in de bergen in Oostenrijk om te wandelen of te skiën

Oostenrijk is het land bij uitstek om van de natuur te genieten. Zeker als u van bergen en water houdt. Het heeft totaal andere troeven dan Zwitserland, dat trouwens ook perfect is om te wandelen en te skiën in de bergen. Maar Oostenrijk heeft toch net dat tikkeltje meer. Zoek maar op het internet naar de Oostenrijkse meren in Steiermark, Karinthië en  . Die zijn zo adembenemend mooi dat u er meteen uw hart verliest. Geen wonder dat wij speciaal in deze regio extra veel vakantiehuizen ter beschikking houden. Opdat u op elk moment van het jaar van de bergen en het water zou kunnen genieten en een huisje in de bergen huren om uw favoriete hobby's uit te oefenen: skiën door de sneeuw, wandelen of fietsen over onverharde paden, leuke trektochten maken door de natuur en pootjebaden in het water, of met een bootje op het meer dobberen terwijl u zit te vissen. Een chalet in de bergen van Oostenrijk geeft u zo veel kansen om eropuit te trekken en de mooie natuur te ontdekken, dat een week vakantie niet voldoende is. U wilt zeker weten meteen veel langer blijven. Belvilla laat u de keuze. Het is mogelijk om korte vakanties te boeken van enkele dagen, een weekend, een midweek of een week. Maar u kunt ook langer blijven en met meerdere personen in een vakantiehuis logeren om de prijs nog meer te drukken. Als dat al nodig zou zijn, want de prijs die u betaalt voor onze vakantiehuizen is altijd al aan de lage kant. Neem contact op met één van onze vriendelijke medewerkers om hierover meer informatie te krijgen of antwoorden te krijgen op uw vragen. Wij helpen u ook met boeken als u graag meteen een vakantie in Oostenrijk vastlegt voor eind 2015 of begin 2016. Zo verliest u helemaal geen tijd.

Van uw huisje in de bergen naar de zee in Zuid-Frankrijk is een kleine stap

Vanuit Nederland of België kunt u ook de route naar het zuiden volgen om vakantie te vieren in uw huisje in de bergen. In Frankrijk en Italië hebben wij mooie accommodaties in de bergen met uitzicht over de zee en het strand. Zo hebt u meteen het allerbeste van twee werelden tijdens uw vakantie. Vanuit uw vakantiehuis in de bergen moet u vaak maar enkele minuten stappen of fietsen om op het strand te geraken en van zon, zee en zand te genieten. Onderweg werpt u een blik op de prachtige natuur en ademt u zuivere lucht in. Uw vakantiehuis in de bergen biedt enkel voordelen. Uw verblijf ligt vlakbij de bewoonde wereld, maar tegelijk is het mooi en rustig in de omgeving van uw accommodatie, zodat u helemaal tot rust komt tijdens uw korte vakantie in het buitenland. Zoek een home in het zuiden van Frankrijk waar u met uw familie en vrienden uit Nederland en België kunt zijn, om uw onderling contact te verbeteren en uw band te versterken. Elk vakantiehuis in de bergen leent zich daar perfect toe. Zo hebt u naast uw slaapkamer en eigen badkamer ook gemeenschappelijke kamers als een volledig uitgeruste keuken met fornuis, magnetron en vaatwasser en een woonkamer met open haard en een gezellige zithoek, om fijne dagen en avonden met elkaar door te brengen en te genieten van elkaar en de omgeving. Want een vakantie in de bergen heeft het hele jaar door een heilzaam effect. Bekijk onze last minutes op onze website. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips. En laat via Facebook of Twitter weten hoe geweldig u de vakantie in de bergen vond.

Bekijk ons aanbod