Een selectie van onze huizen

Het mooiste van de herfst - Gebruik code: NOW20 om 20% korting te krijgen

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Ontspan terwijl u door de bladeren schopt en geniet met het hele gezin van wat winterzon. Haal het beste uit dit seizoen met wandelingen in de frisse buitenlucht en knusse warme maaltijden in het comfort van uw vakantiehuis. 

Inspiratie

Herfst aanbiedingen

Ontdek de fantastische aanbiedingen van Belvilla en kies uit een breed aanbod van zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen. Velen verwelkomen ook honden, zodat uw complete gezin van de vakantie kan genieten. En als u besluit om uw vriendengroep bijeen te roepen voor een onvergetelijke vakantie, zal u verrast zijn door de prachtige vakantiehuizen die u zich kan veroorloven.

Boek je Herfstvakantie 2022
Familie vakantiehuizen

Geniet van het laatste moment voordat de winter aanbreekt! Breng samen tijd door in een gezellig, comfortabel vakantiehuis met alle voorzieningen die u nodig heeft. Naarmate de dagen korter worden, kan u genieten van heerlijk te eten en drinken tijden een knusse BBQ of een verwarmend kampvuur.

Boek je Herfstvakantie 2022
Ontdek de herfst last minute

Wat dacht u ervan om dit jaar eens een nieuw vakantiehuis of andere regio uit te proberen? Het Belvilla-team helpt u graag met uw boeking zodat u de leukste plek tegen de beste prijs krijgt. Zo vindt u zeker de leukste vakantieplek voor de beste prijs.

Boek je Herfstvakantie 2022
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020