Een selectie van onze huizen

Een vakantiehuis nabij een golfbaan

Golfbanen omringd door pijnbomen, in de glooiende heuvels, met uitzicht op zee... Golf je graag en wil je op vakantie proeven van andere prachtige golfbanen in Europa, vanuit de privacy van je eigen vakantiehuis, villa of appartement? Bekijk dan onze golfvakanties! Zoek online je villa, vakantiehuis of appartement in de buurt van een golfbaan of kies voor een verblijf in een luxe golfresort. Wie extra voordelig op golfvakantie wilt gaan, kan ook kiezen voor onze last minute aanbiedingen.

Bekijk ons aanbod

2.090 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Huur een luxe villa nabij een golfbaan of vakantiehuis op een golfresort!

Voor een golfvakantie heb je bij Belvilla de keuze uit meer dan 4000 accommodaties nabij golfbanen in Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Kroatië, Griekenland, Turkije en Tsjechië.

Ons aanbod varieert van particuliere vakantiehuizen of villa's binnen een straal van 30 km van een golfbaan, tot een luxe appartement in een prachtig golfresort aan de kust. Voor elk wat wils! 

Golfen in Portugal en Spanje

Portugal en Spanje zijn geliefde golfbestemmingen, mede dankzij het fijne klimaat en de prachtige ligging van de golfbanen. Bij Belvilla huur je vakantiehuizen nabij prachtige golfbanen, waaronder de beste Golfbanen van Europa! Wat denk je van een zonnige golfvakantie vanuit een villa in Portugal?

Bijvoorbeeld in de Algarve, nabij of Quinta do Lago, de Monte Rei Golf Club (Sesmarias), Oceânico Golf (Vilamoura) of San Lorenzo (Almancil). 

En Oitavos Dunes (Cascais) of Golf & Beach Resort Praia d’El Rey (Obidos) aan de Costa de Prata (Zilverkust), bij Lissabon? Liever in Spanje? Huur een vakantiehuis in de buurt van het bekende Sotogrande in Zuid-Spanje, of nabij het PGA Catalunya Resort (Caldes de Malavella), bij de Costa Brava!

Een vakantiehuis bij een golfbaan bij Belvilla boeken

Bij Belvilla is je golfvakantie eenvoudig online te vinden door bij 'ligging' het criterium 'Bij een golfbaan' aan te vinken. Zoek je liever met behulp van een kaart? Dat kan ook! De golfbanen hebben wij al geselecteerd en staan op de kaart. Je ziet dus meteen de locatie van het vakantiehuis en van de golfbanen in de omgeving.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020