Aanmelden

Funen

Fünen en de bijbehorende eilanden staan vooral bekend om de vele kunstwerkplaatsen, galerijen en andere plaatsen waar kunst gekocht kan worden. De rijke geschiedenis wordt vooral benadrukt door de kastelen, landhuizen en kleine romantische plaatsjes. Er is altijd wel een mooi plekje eenvoudig te bereiken vanuit je vakantiehuis in Fünen!

Vakantiewoningen Fünen, voor een actieve vakantie

Voor activiteiten kun je ook naar Fünen. Sportvissers kunnen hun hengel uitgooien langs de kust of het strand. Ook kun je een georganiseerde zeiltocht maken aan boord van een houten zeilboot. Maak vanuit je vakantiehuis in Fünen ook kennis met de vele golfbanen die Fünen telt. Met de kinderen breng je een bezoekje aan een van de kindvriendelijke stranden, waar men kan duiken, surfen, zeilen, vissen of zwemmen.Voor natuurliefhebbers zijn de vele fiets- wandelroutes een verademing.

Vakantiehuizen Fünen, voor de rustliefhebber

Fünen wordt gekenmerkt door de rust, deze kom je meteen tegemoet zodra je het eiland binnenkomt. Landgoederen, grafheuvels en bossen zijn te vinden in het achterland van Fünen. Door al deze schoonheden heeft Fünen de eer gekregen om de naam tuin van Denemarken te mogen dragen. Kortom Fünen en de eilanden zijn voor cultuurliefhebbers een must.

Vakantiewoningen Fünen, voor een koninklijk uitstapje

Bezoek Europas best bewaard gebleven Renaissance slot Egeskov Slot of bekijk de elegante vertrekken van Valdemar Slot. In Fun Park Fyn zijn attracties te vinden voor groot en klein. Breng een bezoekje aan de dierentuin van Odense Zoo of aanschouw de pracht en praal van de Deense natuur in een boottochtje langs kust. Vanuit je vakantiehuis in Fünen kun je de hele regio ontdekken!

Alle vakantiehuizen op Funen