Vakantiehuis Elba

Alle bestemmingen op Elba

Alle vakantiehuizen op Elba
Aanmelden

Elba

De vakantiehuizen op Elba behoren tot de regio Toscane en samen met 6 andere eilanden behoort Elba tot het Toscaanse Archipel. Elba is het grooste eiland en ligt teven het dichtste bij het vasteland. Vanuit Piombino bereik je Elba met een veerboot, die meermaals per dag naar de hoofdstad Portoferraio en Rio Marina varen. Of combineer een heerlijk rustige vakantie op Elba met een culturele vakantie in Toscane of een andere regio in Italië. Vind jouw beste combinatie in vakantiehuizen voor je ideale vakantie in Italië.

Ontdek ons aanbod vakantiehuizen op Elba!

Een vakantie op dit schitterende eiland staat in het teken van rust, natuur, cultuur en jachthavens. Edelstenen en mineralen worden hier al eeuwenlang gevonden. Belvilla biedt een ruim aanbod aan diverse vakantiehuizen aan op Elba. Van comfortabel appartement met een prachtig uitzicht op de zee tot luxe villa in het binnenland. Geniet van je eigen vakantiehuis met zwembad, of boek een gunstig gelegen accommodatie aan het strand. Ontspanning, vermaak en avontuur worden afgewisseld tijdens je vakantie op Elba!

Terug in de tijd tijdens je vakantie op Elba

Tijdens je vakantie op Elba zul je de naam Napoleon vaak horen vallen. Deze Franse generaal verbleef hier namelijk samen met een leger van 600 man in ballingschap. Veel van de bezienswaardigheden op Elba hebben dan ook met Napoleon te maken. Bezoek bijvoorbeeld de residentie van Napoleon: het Palazzo Mulini.  Vanuit je vakantiehuis op Elba kun je prima het oude stadsdeel van Portoferraio bereiken, hier is de prachtige kerk Santissima Misericorde te vinden. Deze kerk is bekleed met schitterend marmer en hier bevindt zich ook de gedenkplaat van Napoleon met een kopie van de sarcofaag die in de Dôme des Invalides in Parijs te vinden is. Op het plein Piazza della Repubblica kun je genieten van een typisch Italiaanse lekkernij en een drankje. Ook Rio Marino, Porto Longone en Pietro zijn de moeite waard om een bezoekje te brengen. Genoeg te ontdekken vanuit je vakantiehuis op Elba!

Genoeg te doen, te beleven én te proeven!

Het fascinerende Italiaanse eiland Elba biedt voor de natuurliefhebber meer dan genoeg mogelijkheden tijdens de vakantie. Vanuit een van de vele vakantiehuizen op Elba kun je allerlei soorten watersporten beoefenen, wandelen, fietsen, paardrijden, golfen en deltavliegen. Bovendien biedt de kust rondom het eiland ook de mogelijkheid om te snorkelen en natuur heerlijk te zonnebaden. Het eiland Elba zit vol tradities zoals wijnfeesten en evenementen. Het heerlijke eten is bovendien zeer typerend. Proef een typische vissoep, zwarte rijst, gegrilde inktvis of een lekkere pasta met visjus. Laat je heerlijk in de watten leggen en geniet volop vanuit je vakantiehuis op Elba!

Alle vakantiehuizen op Elba