Vakantiehuis Chios

Uw huis verhuren

Aanmelden

Chios

Chios is een van de eilanden van Griekenland die nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Je vakantiehuis op Chios is dan ook het ultieme startpunt voor een onvergetelijke vakantie in een van de prachtige ongerepte natuurgebieden van Griekenland.

Vakantiehuizen op het mysterieuze Chios

Chios is het mysterieuze hart van de Egeïsche zee en een van de rustigste eilanden van Griekenland. Het eiland is van vruchtbare vulkanische afkomst, hierdoor kun je vanuit je vakantiehuis op Chios genieten van de prachtige natuur op dit Griekse eiland. Het noorden is erg bergachtig terwijl het zuiden van Chios gekleurd wordt door een grote aanwezigheid van fruit, amandels, olijven, wijngaarden en ontelbare harsbomen (mastiek). Deze hoeveelheid natuurwonderen in combinatie met de gezellige dorpjes zorgen voor een vredige geursymfonie tijdens je vakantie op Chios.

Ontdek het eiland vanuit uw vakantiehuis

Vanuit je vakantiehuis in Griekenland zijn er diverse bezienswaardigheden die je echt moet gaan bezichtigen. Een onderdeel hiervan zijn zeker de karakteristieke harsbomen (mastiek) die alleen groeien op Chios. Hier worden verschillende wereldwijd bekende producten van gemaakt zoals kauwgom en een unieke likeur. Proef de smaak van dit Griekse eiland. Chios beschikt bovendien over een rijke historie, zo zul je veel schitterende kastelen, villa’s en jachten aantreffen tijdens je vakantie op Chios. Ontdek de cultuur van de regio en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van dit eiland.

Vakantiehuizen op Chios: ideaal voor wandelaars en rustzoekers

Tijdens je vakantie op Chios zal er absoluut geen drukte heersen. Het eiland behoord tot een van de meest rustige eilanden van Griekenland. De uitgestrekte stranden van Chios worden regelmatig overschaduwd door olijf- en pijnbomen, waardoor je helemaal tot rust zult komen tijdens je vakantie. Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie op Chios. Naast het overal aanwezige natuurschoon, zijn er bijvoorbeeld in de unieke regio Kampos veel oude huizen en romantische steegjes met bloementuintjes te vinden. Hierdoor is dit misschien wel een van de prachtigste wandellocaties van de Griekse eilanden.Vanuit je vakantiehuis op Chios kun je ook gemakkelijk een dagtochtje maken naar één van de andere Griekse eilanden, zoals Rhodos en Kreta. Of combineer je vakantie op Chios met een bezoek aan buurland Turkije. Wat voor soort vakantie je ook zoekt je vindt het op Chios!

Alle vakantiehuizen op Chios