Vakantiehuis Champagne-Ardenne

Alle vakantiehuizen in de Champagnestreek

Uw huis verhuren

Aanmelden

Champagnestreek

Een fascinerende streek met afwisselende landschappen en een rijke historie. Vakantiewoningen in de Champagne Ardennen ofwel de Champagnestreek liggen in een heuvelachtige regio met bossen en meren, afgewisseld met valleien en rotsformaties en kleine dorpjes met mooie vakantiehuizen. De rivier de Maas is hier op haar mooist, een prachtige rivier die kronkelt langs bossen, dorpjes en stadjes. Ontdek de Champagnestreek vanuit een vakantiehuis en maak kennis met de vriendelijke bevolking en de gezellige kleine dorpjes.

Onthaasten met een vakantiehuis in de Champagne-Ardenne

Tijdens een vakantie in de Champagnestreek vindt u dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, maar ook interessante steden als Verdun of Sedan. Bovendien kunt u hier genieten van de lokale gastronomie, in knusse restaurantjes. Een heerlijke regio voor vakantiegangers die eventjes lekker een weekendje willen genieten van de rust, de natuur, cultuur en gastvrijheid! Uw vakantiehuis in de Champagne-Ardenne maakt dat u de drukte van het dagelijkse leven even vergeet.

Toeristische routes vanuit uw vakantiehuis in de Champagnestreek

Vanuit onze vakantiehuizen in de Champagne maakt u kennis met verschillende toeristische routes. De omgeving biedt een 260 km lange Bossen-, Meren- en Abdijenroute (brochure verkrijgbaar bij het toeristenbureau). Er is dus altijd wel een leuke route die vlakbij je vakantiehuis in de Champagnestreek loopt.

Ontdek de natuur vanuit uw vakantiehuis in de Franse Ardennen

De Franse Ardennen maken onderdeel uit van de Champagnestreek. Hoewel het nog een relatief onbekend vakantiegebied is, heeft deze streek u veel te bieden. Ontdek het gebied vanuit een vakantiehuis. Beklim de groene heuvels, wandel door de uitgestrekte bossen en kijk uit over de rivier de Maas. In het rivierdal van de Maas kunt u heerlijk fietsen. In de Franse Ardennen lijkt het alsof u terug in de tijd gaat, want u vindt er veel kleine dorpjes en authentieke boerderijen.

Bezoek de bijzondere stad Reims

Tijdens een vakantie in de Champagne-Ardenne moet u absoluut een bezoek brengen aan Reims. Deze historische stad kent een rijke geschiedenis en is hierdoor in het bezit van enkele bijzondere bezienswaardigheden. Wat dacht u van de basiliek van Reims? Het is niet alleen de oudste kerk van de stad, maar ook nog eens de grootste Romaanse kerk in Frankrijk. Ook de kathedraal van Reims is een goede reden om de stad te bezichtigen. Een prachtig bouwwerk dat ondanks de vele vernielingen nog altijd overeind staat. Bezoek de Romeinse boog Porte Mars en het champagnehuis Moët & Chandon of het indrukwekkende automuseum. Vanuit uw vakantiehuis in de Champagnestreek geniet u van veelzijdige activiteiten!

Alle vakantiehuizen in de Champagnestreek