Vakantiehuis Champagne-Ardenne

Lees meer

Alle bestemmingen in de Champagnestreek

Alle vakantiehuizen in de Champagnestreek
Doe inspiratie op!
Met huisdieren
20 vakantiehuizen
Met baby
12 vakantiehuizen
Op een vakantiepark
11 vakantiehuizen
Met zwembad
4 vakantiehuizen
Aanmelden

Champagnestreek

Een fascinerende streek met afwisselende landschappen en een rijke historie. Vakantiewoningen in de Champagne Ardennen ofwel de Champagnestreek liggen in een heuvelachtige regio met bossen en meren, afgewisseld met valleien en rotsformaties en kleine dorpjes met mooie vakantiehuizen. De rivier de Maas is hier op haar mooist, een prachtige rivier die kronkelt langs bossen, dorpjes en stadjes. Ontdek de Champagnestreek vanuit een vakantiehuis en maak kennis met de vriendelijke bevolking en de gezellige kleine dorpjes.

Onthaasten met een vakantiehuis in de Champagne-Ardenne

Tijdens een vakantie in de Champagnestreek vindt u dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, maar ook interessante steden als Verdun of Sedan. Bovendien kunt u hier genieten van de lokale gastronomie, in knusse restaurantjes. Een heerlijke regio voor vakantiegangers die eventjes lekker een weekendje willen genieten van de rust, de natuur, cultuur en gastvrijheid! Uw vakantiehuis in de Champagne-Ardenne maakt dat u de drukte van het dagelijkse leven even vergeet.

Toeristische routes vanuit uw vakantiehuis in de Champagnestreek

Vanuit onze vakantiehuizen in de Champagne maakt u kennis met verschillende toeristische routes. De omgeving biedt een 260 km lange Bossen-, Meren- en Abdijenroute (brochure verkrijgbaar bij het toeristenbureau). Er is dus altijd wel een leuke route die vlakbij je vakantiehuis in de Champagnestreek loopt.

Ontdek de natuur vanuit uw vakantiehuis in de Franse Ardennen

De Franse Ardennen maken onderdeel uit van de Champagnestreek. Hoewel het nog een relatief onbekend vakantiegebied is, heeft deze streek u veel te bieden. Ontdek het gebied vanuit een