Een selectie van onze huizen

Bekijk alles

Vakantiehuizen in Centraal-Europa

Op zoek naar een interessante vakantiebestemming met ongerepte natuur, traditie, culturele rijkdom, gastvrije bevolking en sportieve mogelijkheden, gecombineerd met een vriendelijke prijsniveau? Kies dan eens voor een vakantiehuis in Centraal-Europa.

Bekijk ons aanbod

4.075 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Mooie plekken in Centraal-Europa

Nationale parken met bijzonder fauna, bergen en glooiende wijnhellingen, romantische valleien, eeuwenoude oerbossen, mineraalbronnen, geisers, watervallen, ravijnen, grotten en meren. En niet te vergeten de historische stadjes, monumenten en thermaalbaden met geneeskrachtig water! Bovendien is Tsjechië ook een geliefde wintersportbestemming.

Centraal-Europa heeft van alles te bieden. Ook je trouwe viervoeter hoeft niet thuis te blijven met het ruime aanbod aan geschikte vakantiehuizen met de hond. Wie extra voordelig op vakantie naar Centraal-Europa wil gaan, kan ook kiezen voor een last minute vakantiehuis.

Belvilla vakantiehuizen in Centraal-Europa

Belvilla biedt ruim 400 vakantiehuizen in Centraal-Europa, Tsjechië, Slovenie en Kroatië. De traditionele vakantiehuizen in Slowakije vormen het ideale uitgangspunt om de prachtige ongerepte natuur van Slowakije te ontdekken. Voor een vakantie aan het water kies je voor een comfortabel vakantiehuis vlakbij het Balatonmeer, in Hongarije!

Of probeer eens een Boheemse villa of kasteel in Tsjechië en ontspan in één van de kuuroorden.

Bij Belvilla vind je eenvoudig vakantiehuizen in Centraal-Europa door bij Zoek vakantiehuizen te kiezen voor Tsjechië, Slovenie en Kroatië. Zoek je liever op kaart? Klik dan op de kaart en verfijn je keuze. Zoek op straal rondom een bepaalde plaats of zoek binnen je eigen gebied!

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020