Een selectie van onze Bewuste Belvilla's

Bekijk alles

Vakantie in een Bewuste Belvilla

Voor een unieke vakantiebeleving is een pure vakantieomgeving belangrijk, liefst met de typische geuren, kleuren, smaken en eigen gebruiken. Want zeg nou zelf: je gaat toch op vakantie om te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen?

Bekijk ons aanbod

1.193 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Vakantiehuis en duurzaamheid

Bewust omgaan met de natuur, de omgeving en de lokale bevolking is voor het behoud van deze authentieke ervaring enorm belangrijk. Bij veel vakantiehuizen heeft duurzaamheid al een belangrijke positie ingenomen.

Zo wordt bijvoorbeeld bewust omgegaan met het verbruik van energie en water, kun je groente oogsten uit de biologische moestuin of ecotoeristische activiteiten ondernemen. En het mooie is: dat draagt niet alleen bij aan de toekomst, maar ook aan je eigen beleving ter plaatse! Bij een groot aantal van deze accommodaties mag de trouwe viervoeter gewoon mee! Zoek dus nu je vakantiehuis met hond uit en kom samen dichter bij de natuur!

Bewuste Belvilla's vinden

Belvilla heeft voor jou een selectie gemaakt van Bewuste Belvilla's. Je kunt deze vinden door bij het zoeken onder 'Thema's' de optie 'Bewust' te selecteren. 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020