Bewuste vakantiehuizen

Een selectie van onze Bewuste Belvilla's

Bekijk ons aanbod

57 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Voor een unieke vakantiebeleving is een pure vakantieomgeving belangrijk, liefst met de typische geuren, kleuren, smaken en eigen gebruiken. Want zeg nou zelf: je gaat toch op vakantie om te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen?

Bewust omgaan met de natuur, de omgeving en de lokale bevolking is voor het behoud van deze authentieke ervaring enorm belangrijk. Bij veel vakantiehuizen heeft duurzaamheid al een belangrijke positie ingenomen. Zo wordt bijvoorbeeld bewust omgegaan met het verbruik van energie en water, kun je groente oogsten uit de biologische moestuin of ecotoeristische activiteiten ondernemen. En het mooie is: dat draagt niet alleen bij aan de toekomst, maar ook aan je eigen beleving ter plaatse! Bij een groot aantal van deze accommodaties mag de trouwe viervoeter gewoon mee! Zoek dus nu je vakantiehuis met hond uit en kom samen dichter bij de natuur!

Belvilla heeft voor jou een selectie gemaakt van Bewuste Belvilla's. Je kunt deze vinden door bij het zoeken onder 'Thema's' de optie 'Bewust' te selecteren. 

Bekijk ons aanbod