Vakantiehuis Berner Oberland

Alle bestemmingen in Berner Oberland

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Berner Oberland

Uw huis verhuren

Aanmelden

Berner Oberland

De vakantiewoningen in de regio Berner Oberland zijn gelegen rondom zijn hoge bergtoppen zoals de Eiger, Mönch, Jungfrau en Schilthorn. Zij hebben bij helder weer uitzicht tot de Mont Blanc en het Zwarte Woud. Op de toppen zijn verschillende panoramarestaurants te vinden, waar je onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van al het spectaculairs wat er voorbij komt.

Maak vanuit je vakantiehuis een excursie naar de Jungfraujoch

De belangrijkste excursie van Zwitserland is in deze regio te vinden, de Jungfraujoch (3571m), met het hoogst gelegen treinstation van Europa, een absolute aanrader! Het is onderdeel van de schitterende Jungfrau-Aletsch-Bietschhorn regio. Deze regio werd door UNESCO opgenomen in de lijst van Wereldnatuurerfgoed, als uniek landschap van bijzondere schoonheid. Je vindt hier unieke flora en fauna en ook ligt hier (en in de regio Wallis) de langste gletsjer van de Alpen, de Aletsgletsjer.

Vakantiehuizen Berner Oberland, voor een vakantie in de natuur

Vakantieplaatsen in de Jungfrauregio zijn onder andere Grindelwald, Interlaken, Wengen en Mürren. Grindelwald is een gezellig toeristisch gletsjerdorp waar je een prachtig stukje natuur aantreft. Een wandeltocht door de gletsjerkloof mag je niet missen, deze is spectaculair en overweldigend. Vanuit je vakantiehuis in Berner Oberland is genoeg te doen.

Berner Oberland heeft 500 km. aan wandel- en bergpaden en 400 km. aan fietsroutes, een paradijs voor de actieve vakantieganger. Een alternatief voor de fiets is de Trottibike, deze step is een nieuwe trend en leuk om eens te proberen. Na een sportieve dag is het heerlijk thuiskomen in één van onze vakantiehuizen in Berner Oberland!

Vakantiewoningen Berner Oberland, voor een vakantie aan het water

Ook is hier een aantal fraaie bergmeren te vinden, denk bijvoorbeeld aan de Brienzersee en de Thunersee. Deze meren zijn prachtig gelegen en bieden een mooi uitzicht over de omgeving. Natuurlijk zijn deze zeer geschikt voor zeilers, surfers en zwemmers. Zeker 's zomers bieden ze een welkome afkoeling.

De hoofdstad Bern ligt ook in deze regio. Bern is een levendige en veelzijdige stad. De binnenstad heeft een middeleeuws karakter en heeft fraaie pleinen, zoals de Zytglogge waar het altijd gezellig druk is.

De stad Interlaken is, zoals de naam al zegt, gelegen tussen twee meren en aan de voet van de bergen. Het is een moderne mondaine stad met een leuk centrum waar je heerlijk kunt eten in één van de vele authentieke Zwitserse restaurants. Tevens uitgangspunt voor een wandeltocht in de bergen.

Alle vakantiehuizen in Berner Oberland