Vakantiehuis in de Benelux | Belvilla vakantiehuizen

Een selectie van onze huizen

Verrassend en veelzijdig Benelux

Vanuit onze vakantiehuizen in België, Nederland of Luxemburg maak je kennis met een veelzijdige bestemming. Zoek met je kids de gezellige badplaatsen, mooie duingebieden en uitgestrekte zandstranden op aan de Vlaamse en Nederlandse kust, of op de Waddeneilanden, terwijl je verblijft in een appartement, vakantiepark of karakteristiek vakantiehuis aan zee. Of verblijf eens in een mooie villa aan het water in Friesland (Noord-Nederland), terwijl je tochtjes maakt met een zielboot en historische stadjes aandoet. Of kies voor de prachtige groene heuvels en valleien van de Belgische Ardennen en Luxemburg, vanuit een authentiek boerderijtje midden in de natuur. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven in de Benelux. Ga eens naar een vakantiehuis met kinderen, ze zullen er de tijd van hun leven beleven!

Bekijk ons aanbod

4.207 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Benelux verkennen per fiets

Een ideale manier om de verschillende landschappen te verkennen is per fiets! Nederland en Vlaanderen zijn lekker vlak en bezitten over een uitgestrekt netwerk van fietspaden, die je leiden langs uitgestrekte bosgebieden, heidevlaktes, vennen, meren, riviertjes, akkers en boomgaarden. Onderweg kom je langs kastelen, oude stadjes en pittoreske dorpjes, waar je altijd wel kunt stoppen voor een drankje en hapje op een terras. Vanuit onze ruime keuze aan vakantiehuizen in Nederland en Vlaanderen geniet je van dit alles.

Sport en spanning in de Benelux

De Belgische Ardennen is een ideale bestemming voor een vakantie vol ontspanning en avontuur. Dichtbegroeide bossen, woeste rotspartijen, mysterieuze spelonken en valleien, uitgestrekte plateaus, weilanden en kabbelende riviertje liggen te wachten om ontdekt te worden vanuit onze authentieke  vakantiehuizen in de Ardennen.

Lees meer
Ruim 2000 vakantiehuizen in de Benelux

Belvilla biedt meer dan 2000 vakantiehuizen in de Benelux. Van prachtige villa aan het water tot leuk vakantiehuis op een vakantiepark voor de kids; van charmant prachtig gelegen boerderijtje tot luxe groepshuis; van kasteel tot prachtig authentiek vakantiehuis midden in de bossen... kies eens voor een vakantie in de Benelux, in één van onze vakantiehuizen!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020