Veelgestelde vragen
Waarom een vakantiehuis in Durbuy?

Een vakantie in een vakantiehuis in Durbuy biedt de perfecte mix tussen natuur en cultuur. Durbuy is de perfecte locatie voor een vakantie in mooi stukje van de Belgische Ardennen. Geniet in Durbuy van de bossen en de rivieren, de gezelligheid van het kleine stadje en de vele gezellige terrasjes en restaurants.

Waarom is Durbuy een stad?

Durbuy in de Belgische Ardennen wordt vaak het kleinste stadje ter wereld genoemd. Maar eigenlijk is Durbuy het op één na kleinste stad ter wereld. Hum, in Kroatië, is met slechts 30 inwoners het kleinste stadje ter wereld. 

Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Durbuy?

Belvilla heeft op dit moment rond de 490 vakantiehuizen in Durbuy, La Roche, Bastogne en omgeving. Belvilla heeft in totaal meer dan 30.000 vakantiehuizen in de Ardennen.

Welke activiteiten in Durbuy?

In en rond Durbuy is er van alles te doen. Met een omgeving vol natuur kunt u in Durbuy de mooiste wandelingen maken. Naast wandelingen biedt de omgeving ook een tal van mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Ook met kinderen zijn er veel mogelijkheden sportieve activiteiten te ondernemen.

Welke bezienswaardigheden in Durbuy?

In Durbuy is er aan bezienswaardigheden geen gebrek. Begin sowieso met het historische centrum. Het stadscentrum van Durbuy ziet er middeleeuws uit met zijn oude geplaveide smalle straatjes en typische huisjes. Wanneer je in Durbuy verblijft, is het een echte aanrader om de omliggende dorpen zoals Bomal en Wéris te bezoeken.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020