Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Geniet van een autovakantie

Of u nou voor een vakantie in Zuid-Europa of dicht bij huis kiest, een autovakantie is altijd een goede keuze. Tijdens de autorit kunt u gezellig met elkaar spelletjes spelen, onderweg stoppen op prachtige plekjes of even heerlijk picknicken. Maar ook op de bestemming kan een auto goed van pas komen. U kunt namelijk eenvoudig uitstapjes plannen zonder dat u het openbaarvervoer of een taxi hoeft te nemen. Vind hier uw ideale autovakantie.

Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Geniet van de voordelen van een autovakantie

Twijfelt u of u dit jaar met de auto of het vliegtuig op vakantie gaat? Ontdek dan eens de voordelen van een autovakantie. Onderweg komt u vaak super mooie plekjes tegen en de voorpret kan alvast beginnen!

Lees meer
Kies voor een autovakantie naar Zuid-Europa

Heeft u een prachtig vakantiehuis geboekt in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk, maar weet u nog niet hoe u op de plaats van bestemming komt? Overweeg dan eens om met de auto op vakantie te gaan. Het is toch fantastisch om onderweg al mooie delen van de omgeving te zien?

Lees meer
Beleef een autovakantie dichtbij

Heeft u gekozen voor een vakantiehuis in bijvoorbeeld België, Nederland of Duitsland? Dan gaat u natuurlijk bijna altijd met de auto op vakantie. En hoe ideaal is het dat u vanuit uw vakantiehuis alle kanten op kunt!

Gaat u er een weekendje tussenuit in de Ardennen? Ga dan samen met uw kinderen, vrienden of familieleden lekker op pad. De Ardennen zijn prachtig en beschikken over veel mooie bezienswaardigheden, leuke dorpjes en fantastische activiteiten. Als u met de auto op vakantie gaat, dan kunt u zelf plannen hoe laat en waar u graag die dag naartoe gaat. Maar ook als u in Nederland verblijft kan een auto altijd van pas komen. Wilt u vanuit uw vakantiehuis aan de Noord-Hollandse kust een dagje shoppen in bijvoorbeeld Amsterdam of Alkmaar? Dan kunt u er eenvoudig met de auto naartoe rijden.  Waar u ook op vakantie gaat, een autovakantie is altijd een goede keuze!

Meer informatie:
Last minute autovakantie
Autovakantie Frankrijk
Autovakantie Oostenrijk
Autovakantie Spanje
Autovakantie Italië
Autovakantie Duitsland