Autovakantie | Belvilla vakantiehuizen
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Geniet van een autovakantie

Of je nou voor een vakantie in Zuid-Europa of dicht bij huis kiest, een autovakantie is altijd een goede keuze. Tijdens de autorit kun je gezellig met elkaar spelletjes spelen, onderweg stoppen op prachtige plekjes of even heerlijk picknicken. Maar ook op de bestemming kan een auto goed van pas komen. Je kunt namelijk eenvoudig uitstapjes plannen zonder dat je het openbaar vervoer of een taxi hoeft te nemen. Vind hier jouw ideale autovakantie.

Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Geniet van de voordelen van een autovakantie

Twijfel je of je dit jaar met de auto of het vliegtuig op vakantie gaat? Ontdek dan eens de voordelen van een autovakantie. Onderweg kom je vaak super mooie plekjes tegen en de voorpret kan alvast beginnen!

Lees meer
Kies voor een autovakantie naar Zuid-Europa

Heb je een prachtig vakantiehuis geboekt in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk, maar weet je nog niet hoe je op de plaats van bestemming komt? Overweeg dan eens om met de auto op vakantie te gaan. Het is toch fantastisch om onderweg al mooie delen van de omgeving te zien?

Lees meer
Beleef een autovakantie dichtbij

Heb je gekozen voor een vakantiehuis in bijvoorbeeld België, Nederland of Duitsland? Dan ga je natuurlijk bijna altijd met de auto op vakantie. En hoe ideaal is het dat je vanuit jouw vakantiehuis alle kanten op kunt!

Ga je er een weekendje tussenuit in de Ardennen? Ga dan samen met de kinderen, vrienden of familieleden lekker op pad. De Ardennen zijn prachtig en beschikken over veel mooie bezienswaardigheden, leuke dorpjes en fantastische activiteiten. Als je met de auto op vakantie gaat, dan kun je zelf plannen hoe laat en waar je graag die dag naartoe gaat. Maar ook als je in Nederland verblijft kan een auto altijd van pas komen. Wil je vanuit je vakantiehuis aan de Noord-Hollandse kust een dagje shoppen in bijvoorbeeld Amsterdam of Alkmaar? Dan kun je er eenvoudig met de auto naartoe rijden. Waar je ook op vakantie gaat, een autovakantie is altijd een goede keuze!

Meer informatie:
Last minute autovakantie
Autovakantie Frankrijk
Autovakantie Oostenrijk
Autovakantie Spanje
Autovakantie Italië
Autovakantie Duitsland

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020