Vakantiehuis in de Alpen

Een selectie van vakanties tijdens de zomer in de Alpen

Bekijk ons aanbod

4.029 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Zomer in de Alpen: genieten!

De Alpen zijn een uitgestrekte bergketen in Europa, waar je absoluut eens geweest moet zijn in je leven. Door haar enorme oppervlakte is er sprake van een grote diversiteit, waarvan je kunt genieten tijdens je vakantie in de Alpen. In de winter is het een prima wintersportbestemming, maar soms wordt vergeten dan je absoluut ook een fantastische tijd kunt beleven op vakantie tijdens de zomer in de Alpen.

Belvilla biedt ruim 3500 vakantiehuizen in de Alpen. Kies uit de beste vakantiehuizen, gezellige chalets, authentieke boerderijen, moderne appartementen, prachtige landhuizen of kastelen. De huizen variëren in eigenschappen, faciliteiten en aantal slaapkamers: ze zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn ook grote groepshuizen waar je met de hele familie of met alle vrienden naar toe kunt. Van comfortabel in eenvoud tot luxe met een sauna, Belvilla biedt het allemaal!

Diversiteit van de Alpen

Vakantie in de Alpen is een vrij groot begrip. Een ding is zeker, je zult in de Alpen een prima vakantie hebben in de vele vakantiehuizen! De Alpen beschikken over een oppervlakte van meer dan 200.000 km2, uitgestrekt over acht landen: Frankrijk, Monaco, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië, Duitsland en Liechtenstein. Vanwege de enorme oppervlakte in verschillende landen zijn er natuurlijk ook veel vakantiemogelijkheden tijdens de zomer in de Alpen.

De natuur in de Alpen verschilt sterk tussen noord en zuid, maar overal is zij adembenemend mooi. De noordelijke Alpen zijn vrij koel, terwijl de zuidelijke Alpen behoren tot de Mediterrane zonobioom. De natuur varieert sterk naar hoogte en zones; in de Alpen groeit een veelheid aan planten en bloemen. Bovendien zijn er ook vele diersoorten te ontdekken tijdens een mooie wandeling vanuit jouw vakantiehuis. Geniet van de flora & fauna in de meest zuivere lucht in de bergen, bezoek een van de romantische meren met kuuroorden en authentieke vissershavens of geniet van het heerlijke eten in een van de boeiende steden. Kortom: door de grote diversiteit is er vast en zeker een vakantiehuis te vinden in een gebied dat voldoet aan jouw wensen! Voor kinderen is het eveneens een schitterend gebied! Kies het ideale vakantiehuis met kinderen uit en de ontdekkingstocht kan beginnen!

Zomer in de Alpen

Tijdens de zomer in de Alpen kun je ontspannen in temperaturen die het beste bij jou passen. Houd je van zomerse temperaturen? Geniet dan in een van de vele vakantiehuizen in de dalen die openliggen naar het zuiden. Houd je meer van aangename koelheid in de zomer? Kies dan je perfecte vakantiehuis uit het ruime aanbod vakantiehuizen langs een van de vele hellingen in de Alpen.

Ontdek de mogelijkheden!

De Alpen zijn een van de meest bezochte gebieden ter wereld, omdat hier in de zomer en winter allerlei bergsporten kunnen worden beoefend. In de zomer kun je onder andere prachtige fietstochten maken, wandelen in de vele natuurparken, paardrijden, luchtballonvaren, kajakken, bergwandelen en bergbeklimmen. Zie je jezelf al tijdens de zomervakantie kanoen, abseilen of mountainbiken door de glooiende natuur van de Alpen? Mogelijkheden genoeg tijdens de zomer in de Alpen! Al deze activiteiten regel je van te voren of ter plaatse bij een van onze partners. Natuurlijk kun je in de wintermaanden genieten op de vele pistes. Belvilla heeft voor iedere wens een geschikt wintersport chalet

Bovendien worden er in de zomermaanden vele evenementen georganiseerd en zijn er wandel,- kinder-, gezins-, en actiefprogramma’s. Het hele gezin hoeft zich absoluut niet te vervelen in de Alpen! Ieder dorp en stad heeft zijn eigen unieke charme waarvan je kunt genieten tijdens de zomer. De Alpen is zeer divers en beschikt over vele mogelijkheden zodat je zelf jouw ideale vakantie vanuit een van de vele vakantiehuizen kunt samenstellen. Alvast veel plezier!

Bekijk ons aanbod