Vakantie in de Alpen met een uitzonderlijk vakantiehuis | Belvilla

Een selectie van vakanties tijdens de zomer in de Alpen

Een heerlijke zomervakantie in de Alpen

Wist je dat je niet alleen in de winter van een bestemming in de Alpen kunt genieten? Ook in de zomer is de omgeving hier ontzettend mooi. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis in Oostenrijk of Frankrijk en maak eindeloze wandelingen door de bergen, relax bij een helderblauw meertje of geniet van het fenomenale uitzicht bij een bergrestaurant. Tijdens jouw zomervakantie in de Alpen ontbreekt het je aan niets!

Bekijk ons aanbod

2.430 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Zomervakantie in de Alpen

De Alpen zijn een uitgestrekte bergketen in Europa, waar je absoluut eens geweest moet zijn. Doordat de Alpen zich uitstrekken over verschillende landen, is er sprake van een grote diversiteit, waarvan je kunt genieten tijdens jouw vakantie.

Lees meer
Diversiteit van de Alpen

In de zomer kun je prima vertoeven in de Alpen en door het enorme aanbod vakantiehuizen, kun je altijd iets vinden dat bij je past. De Alpen bestrijken een oppervlakte van meer dan 200.000 km2, dat zich uitgestrekt over acht landen: Frankrijk, Monaco, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië, Duitsland en Liechtenstein. Kortom, je raakt niet uitgekeken!

Lees meer
Zomer in de Alpen: ontdek de mogelijkheden!

Tijdens je zomervakantie in de Alpen kunnen de temperaturen enorm veel verschillen. Echte bergwandelaars zullen dit waarschijnlijk als eerste ervaren. Het kan op de top van de berg namelijk zomaar meer dan 10 graden kouder zijn dan aan de voet! Bereid je dus goed voor!

Lees meer
Actief in de Franse Alpen

De Franse Alpen lenen zich uitstekend voor een actieve vakantie. Je kunt erg wandelen, fietsen en bergbeklimmen, maar ook kajakken en zeilen. Je kunt er samen leuke activiteiten ondernemen, of met het hele gezin of zelfs met een grote groep. Kortom, met een vakantiehuis in de Franse Alpen hoef je je geen moment te vervelen!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020