Agriturismo huren bij Belvilla

Een selectie van onze huizen

Beleef het échte, authentieke Italië vanuit een agriturismo

Een agriturismo is een typische, Italiaanse boerderij, opgeknapt en omgetoverd tot een comfortabel ingericht appartement of vakantiewoning. In veel gevallen is een agriturismo nog gedeeltelijk in gebruik als een boerderij. Er worden dan nog allerlei heerlijke verse, producten geproduceerd. Koel af in het zwembad met een geweldig uitzicht op de landelijke omgeving en proef de verse, zelfgeproduceerde producten.

Bekijk ons aanbod

10 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Geniet van de mooie omgeving

In veel gevallen heeft u vanuit uw eigen agriturismo al een prachtig uitzicht op de omgeving. De ene keer ligt de accommodatie aan een uitgestrekt grasveld en de andere keer zit u tussen de wijnvelden en olijfbomen in een heuvelachtig landschap. Een ding is zeker: wanneer u verblijft in een agriturismo zit u altijd in een mooie omgeving.

Lees meer
Maak kennis met de Italiaanse cultuur

Bij veel agriturismo’s worden ingrediënten van lokale gerechten en de heerlijkste groenten en fruit verbouwd en geproduceerd door de eigenaren zelf. Van wijn en olijfolie, tot kaas en honing. Op het mooie landgoed dat bij de agriturismo hoort, kunt u prachtige wandelingen maken tussen de druiven- en olijfbomen.

Lees meer
Een agriturismo met kinderen

Een agriturismo is ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Omdat de boerderij in een landelijke omgeving ligt heeft u veel rust, ruimte en privacy. De kinderen kunnen zo heerlijk spelen in de grote tuin waar in veel gevallen een zwembad en speeltoestellen staan.

 

Lees meer
Ontdek de gezellige regio's

De meeste agriturismo’s komen voor in Toscane en Umbrië. Naast deze twee plaatsen zijn er in Le Marche, Siena, Puglia en Venetië ook agriturismo’s te vinden.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020