Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Vind uw ideale aanbieding

Heeft u uw vakantiehuis nog niet geboekt, maar wilt u er toch graag nog even tussenuit? Bekijk dan eens onze vakantiehuizen met aanbiedingen. Zowel dicht bij huis als verder weg zijn er verschillende vakantiehuizen te vinden met hoge korting! Waar wacht u nog op?

Bekijk ons aanbod

16.606 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Profiteer van aanbiedingen op onze vakantiehuizen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis, maar wacht u met boeken totdat u een goede aanbieding tegenkomt? Bekijk dan eens onze vakantiehuizen met aanbiedingen.  U heeft de keuze uit verschillende type vakantiehuizen op verschillende locaties, zodat u altijd een accommodatie vindt die bij u past!

Lees meer
Aanbiedingen aan zee
Wanneer plant u uw volgende vakantie?

Of u nou graag met z’n tweeën, de hele familie of met het gezin op vakantie gaat, er zijn verschillende type vakantiehuizen te boeken met prachtige aanbiedingen! Daarbij kunt in elk seizoen profiteren van hoge kortingen.

Lees meer
Alle last minutes
Waar gaat u naartoe dit jaar?

Beginnen de vakantiegevoelens alweer te kriebelen en heeft u ook al bedacht waar u dit jaar graag naartoe zou willen? Ontdek dan eens onze vakantiehuizen met aanbiedingen op de bestemming van uw wens.

Lees meer
Alle zomeraanbiedingen