Een selectie van onze huizen

Vakantie met hond in Nederland

Ben je op zoek naar een vakantiewoning voor jouw vakantie met hond in Nederland? Bij Belvilla vind je een ruim aanbod aan huisdiervriendelijke woningen met een omheinde tuin en gelegen in een prachtige omgeving. Het uitlaten van de hond is hier iedere keer weer een pret. Laat je verassen door het ruime aanbod van luxe accommodaties, vakantiewoningen op vakantieparken en natuurhuisjes waar je trouwe viervoeter meer dan welkom is. Het ruime aanbod van woningen verspreid zich door heel Nederland, waardoor er altijd een vakantiewoning in de buurt is.

Bekijk ons aanbod

1.585 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Landelijke vakantiewoningen

Wil je graag even helemaal ontsnappen aan de drukte van de stad? Dit kan perfect in één van Belvilla haar landelijke vakantiehuizen. Middenin de natuur en met een prachtige omheinde tuin kun je ontspannen genieten van de welverdiende vakantie. In veel landelijke vakantiewoningen is je hond van harte welkom en kun je samen genieten van lange wandelingen. Belvilla heeft een ruim aanbod aan landelijke vakantiewoningen voor zowel kleine groepen als grote groepen. Dus ben jij klaar voor een ontspannen en landelijke vakantie?

Bekijk alle woningen
Vakantiehuizen op een vakantiepark

Hou je ook zo van de zwembaden, winkeltjes, restaurants en sport- en spelactiviteiten op een vakantiepark? Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiewoningen waar je honden mee mogen op vakantie. Of je nu op zoek bent naar een woning in één van de kustprovincies of liever in het prachtige binnenland, er is keuze genoeg.

Vakantie op een vakantiepark is ideaal als je echt even helemaal nergens aan wilt denken. Je kunt je boodschappen en krant kopen in het winkeltje op het park, de kinderen vermaken zich in het zwembad en de hond in de omheinde tuin.

Bekijk alle vakantiehuizen
Vakantiewoning aan een meer

Heerlijke lange wandelingen met de hond maken langs het meer op slechts een paar minuten lopen vanaf je vakantiewoning, klinkt niet slecht toch? Belvilla heeft een groot aanbod aan woningen gelegen aan één van de prachtige meren die Nederland te bieden heeft. Dus of je nu graag met een boek langs de waterkant geniet, of liever met een bootje het water gaat verkennen, dit kan allemaal vanuit je vakantiehuisje aan een meer. Nederland heeft vele meren en daarom is er altijd een in de buurt, zodat je snel in de vakantiesferen komt.

Bekijk alle woningen
Vakantiehuizen bij een golfbaan

Speel je graag een potje golf met je vrienden of familie? Dan is een vakantiehuis bij een golfbaan echt iets voor jou. In veel van deze vakantiewoningen is je hond van harte welkom. Terwijl jij een potje golf speelt kan de hond heerlijk genieten van de omheinde tuin, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze ontsnapt.

Belvilla heeft in Nederland meer dan 300 vakantiewoningen gelegen bij de golfbanen, dus er is er altijd eentje in de buurt van jouw favoriete golfbaan.

Bekijk alle vakantiehuizen
FAQ - Vakantie met hond in Nederland
Zijn de vakantiehuizen van Belvilla diervriendelijk?

Een vakantie met de hond is prima te organiseren. In heel veel vakantiehuizen en vakantieparken van Belvilla zijn huisdieren van harte welkom. Er zijn meerdere accommodaties waar je terecht kunt met je huisdier.

Hoeveel vakantiehuizen zijn diervriendelijk?

Gelukkig heeft Belvilla een uitgebreide keuze in huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Belvilla heeft binnen haar aanbod bijna 10.000 vakantiewoningen waar ook een huisdier welkom is. Bekijk wel altijd de faciliteiten in de vakantiewoning. Is er bijvoorbeeld een omheinde tuin aanwezig waar je trouwe viervoeter zijn/haar energie lekker kwijt kan?

Zijn er extra kosten bij een vakantiehuis met hond?

Je hoeft niet extra te betalen voor je hond of ander huisdier. De prijs wordt automatisch berekend en is altijd duidelijk voordat je daadwerkelijk boekt.

Hoe vind ik vakantiehuizen waar honden welkom zijn?

Aan de linkerkant van de zoekpagina kun je via onze filters de vakantiehuizen selecteren die diervriendelijk zijn. Je kunt op de website heel gemakkelijk vakantiehuizen selecteren waar één, twee of zelfs meerdere huisdieren welkom zijn.

Op vakantie met de hond in een vakantiepark of bungalow?

Wil je ook dat je hond kan genieten van zijn of haar vakantie? Neem je hond dan mee naar een mooie bungalow in een natuurrijke omgeving of kies voor een huisdiervriendelijk vakantiepark. Laat je trouwe viervoeter lekker rondrennen in de omheinde tuin zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020