Ontdek ons aanbod

Een unieke ervaring op een vakantieboerderij

Even weg uit alle drukte van de stad en op naar het platteland. Verblijf in een vakantieboerderij en geniet van een vakantie in de frisse buitenlucht. Hier zit je midden in de groene weilanden of wuivende graanpalmen te genieten van het boerenleven. Je hoort de koeien loeien, de geitjes mekkeren en de schapen blaten. Dat is gezelligheid met een groter gezelschap dat het hele gezin!

Bekijk ons aanbod

630 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een boerderijvakantie met een grote groep

Het spreekt voor zich dat een boerderijvakantie ideaal is voor kinderen. Hier kunnen ze kennismaken met de basis van ons voedsel, alles leren over dieren en natuurlijk kunnen ze op vakantieboerderijen genieten van het buitenleven. Reken maar dat ze met gezonde blosjes weer huiswaarts keren.

Lees meer
Een vakantieboerderij in Nederland

Hoewel ons land voornamelijk vlak is, biedt het toch veel variatie. De meren van Friesland, de heidevelden van Drenthe, de lange kustlijn van Noord-, West- en Zuid-Nederland, de Waddeneilanden en de bossen van Brabant bieden elk jaar opnieuw mogelijkheden voor een leuke vakantie.

Lees meer
Een vakantieboerderij in het buitenland

Wanneer je de zon én de rust van het platteland wil opzoeken, dan is een vakantieboerderij huren in Zuid-Europa een goed idee. Je vindt ze onder andere in Zuid-Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. Wanneer je kiest voor deze landen kun je het best logeren bij een accommodatie die valt onder het agriturismo.

Lees meer
Vakantieboerderij voor speciale gelegenheden

Behalve voor een vakantie op het platteland zijn vakantieboerderijen ook vaak een ideale accommodatie voor een jubileum of ander groot familiefeest. Ver weg van de drukte kun je feestvieren met al je dierbaren. Ook voor bedrijfsuitjes is een vakantieboerderij erg praktisch en geliefd.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020