Een selectie van onze nieuwe huizen

Bekijk ons aanbod

423 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Luxe en relaxen in Bloemendaal

Vanuit het nieuwe, moderne, in strandstijl ingerichte vakantiepark Sea Lodges loopt u via de duinen zo het strand van Bloemendaal op. Overdag kun u heerlijk met het zand tussen uw tenen genieten van de zee en de zon. 's Avonds kunt u terecht in de gezellige strandtenten. Nog leuker: in uw huisje worden de bedden elke dag voor u opgemaakt en kunt u gebruik maken van de verse broodjesservice!

Nieuwe huizen in Bloemendaal
De vele gezichten van Ibiza!

Op Ibiza kan iedereen zich vermaken! De bruisende feesten in de hippe clubs en de prachtige stranden zijn bij iedereen bekend. Maar Ibiza heeft meer te bieden. De gezellige hippiemarkt, de indrukwekkende druipsteengrotten en de prachtige bezienswaardigheden in Ibiza-stad als de kathedraal en het kasteel zorgen ervoor dat niemand zich hier hoeft te vervelen!

Nieuwe huizen in Ibiza
Genieten in Italië

Slenteren door de prachtige Italiaanse straatjes, genieten van indrukwekkende bouwwerken of natuurlijk heerlijk relaxen aan het strand. Ons aanbod in Italië is uitgebreid in de regio's Toscane, Umbrië en Sicililië. Fantastische agriturismo's met olijfgaarden, vakantiehuizen met zwembad en romatische vakantiehuizen.

Nieuwe huizen in Italië
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020