Zit jij ook alweer met je hoofd bij de zomer? Wij wel! Bij Belvilla krijgen we veel vragen over de zomervakantie. ‘Hebben jullie ook huizen met zwembad?’ Ja! ‘Mag mijn huisdier ook mee?’ Ja! ‘Hebben jullie ook huizen voor twee?’ Ja, want bij Belvilla kun je ook romantisch met je partner op vakantie. En hoe vroeger je boekt, hoe meer keuze je hebt voor de zomer!

Voordelen van vroeg boeken

Het vroeg boeken brengt veel voordelen met zich mee. Wij zetten ze voor je op een rij!

Ruim aanbod vakantiehuizen

Het grootste voordeel is dat je nog een ruime keuze hebt uit het aanbod vakantiehuizen. Als jij dus al weet wanneer je op vakantie wil, dan is dit het juiste moment om te boeken! Vakantiehuis met zwembad? Ja! Vakantiehuis met wellness? Ja! Ga voor jouw ideale vakantiehuis.

Goede voorbereiding is het halve werk

Hoe fijn is het als je nu alvast je zomervakantie voor 2018 regelt? Dan heb je nog genoeg tijd om je helemaal voor te bereiden. Bijvoorbeeld wanneer je nog een vlucht moet boeken of je auto helemaal vakantie ready moet maken! Maar bij de voorbereiding hoort natuurlijk ook je eigen huis veilig achterlaten tijdens je vakantie. En daar geven wij hier tips voor. Zijn je zorgverzekering en reisverzekering ook in orde? En heb je nagedacht over een annuleringsverzekering? Hier heb je ruim de tijd voor als je vroeg boekt!

Voorpret

Als jij nu al een vakantie ver vooruit plant, kun je natuurlijk aftellen tot de dag eindelijk is aangebroken! En hoe eerder je boekt, hoe meer voorpret. Als je namelijk je bestemming al weet, kun je volop inspiratie op gaan doen voor leuke activiteiten op je vakantiebestemming. Daarbij kunnen onze tips vast helpen. Tot de dag dat je echt gaat, kun je heerlijk (dag)dromen over het vakantiehuis waarin je verblijft.

Minder stress

Niemand wil achter het net missen wanneer het gaat om een fijn vakantieadresje voor de zomer. Voorkom een hoop stress door je vakantie vroeg te boeken. Zo kun je alles tot in de puntjes regelen voordat je op vakantie gaat, dus hoeft er niks fout te gaan!

Ben jij overtuigd om dit jaar vroeg een vakantie te boeken? Bekijk dan hier ons complete aanbod voor de zomer!