Over Belvilla

De Expert
De oorsprong van onze organisatie gaat terug tot 1980. Met ruim vijfendertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 660.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van onze vakantiehuizen. We zijn lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en zijn sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Onze vakantiehuizen worden persoonlijk beoordeeld volgens strikte criteria, door specialisten in huis en inkopers ter plaatse die de regio goed kennen, alvorens ze aan ons aanbod toegevoegd worden. We bewaken continue de kwaliteit samen met huiseigenaren. Daarnaast speelt feedback van onze gasten natuurlijk ook een belangrijke rol. In onze bedrijfsvoering streven we ernaar om de allernieuwste technieken op een breed vlak toe te passen.

Een passend aanbod
Met een Belvilla bent u verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die u een onvergetelijke vakantie bezorgt: we hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 20.000 vakantiehuizen in 21, voornamelijk Europese, landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Bijvoorbeeld authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, met z’n twee of voor een grote groep. U vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continue op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze klanten.

Een Belvilla geeft u de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maakt u de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neemt u een ontspannen duik wanneer u dat wilt. Kortom, alle privacy in uw tijdelijke thuis! En dit vlakbij de lokale bevolking, zodat u de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse uw aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Betrokken service
Een vakantiehuis zoeken en boeken gaat eenvoudig en veilig via belvilla.nl. Een ervaren team werkt continu aan het optimaliseren van het gebruiksgemak van onze website. Daarnaast kent onze Customer Service ruime openingstijden, ook in het weekend. Hier kunt u telefonisch en per e-mail terecht voor vragen, advies en/of het maken van een boeking. Onze betrokken medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Is er een noodgeval tijdens de vakantie? Dan zijn we 24 uur per dag bereikbaar via een speciale SOS-lijn. We doen er alles aan om onze service te optimaliseren; een hoge klanttevredenheid is onze uitdaging!

Complete informatie
Op onze website vindt u gemakkelijk een vakantiehuis met u wensen, met een goede prijs kwaliteitverhouding. Transparantie vinden we een voorwaarde in onze informatieverstrekking. Daarom zetten we alle bijkomende kosten voor u op een rijtje, zodat u precies ziet wat uw vakantie kost. Van elk huis geven we een realistische beschrijving, een uitgebreide fotoreportage en u vindt er ervaringen van eerdere gasten.

Rode draad in ons productaanbod en dienstverlening zijn onze vijf zekerheden. Dankzij de zekerheden boekt u bij Belvilla een vakantiehuis met 100% Belvilla-Garantie!

Award-winnende website
Naast vele eerdere prijzen ontvingen we in januari 2014 de Reisgraag award in de categorie Vakantiehuizen, een publieksprijs voor reisorganisaties in Nederland. In april 2014 zijn we door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’ bij de Zoover Awards 2014. Belvilla heeft deze award gewonnen met een gemiddeld gewogen cijfer van 8,84. Op basis van het jaarlijkse uitgebreide consumentenonderzoek van onderzoeksbureau WUA zijn we in mei 2014 verkozen tot ‘Beste aanbieder vakantiehuizen Nederland‘! In 2015 hebben we opnieuw een Zoover Award mogen ontvangen. Ditmaal zijn we door consumenten verkozen tot ‘Populairste Aanbieder Vakantiehuizen’. Ook in 2016 en 2017 mochten we de Zoover Award in ontvangst nemen.