Gelukkig nieuwjaar belle 2015 Belvilla vakantiehuizen

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2015 een heel belle jaar mag worden. Welke goede voornemens heb jij voor het nieuwe jaar? Wil je meer tijd doorbrengen met degenen van wie je houdt? Heb je je voorgenomen om meer te bewegen? Wil je je verder ontwikkelen en dit jaar nu echt eens die workshop volgen? Of kies je voor een bewustere levensstijl? Wat je goede voornemen ook is, Belvilla biedt je graag een steuntje in de rug.

Voornemen 1 – Meer tijd besteden aan degenen van wie ik houd

De invulling van dit goede voornemen ligt natuurlijk voor de hand: huur een vakantiehuis en beleef samen mooie momenten. In een vakantiehuis heb je veel ruimte en privacy, waardoor je echt tijd met elkaar kan doorbrengen. Heb je een groot hart? Belvilla biedt een ruime keus in groepshuizen!

Goede voornemens meer tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt groepshuizen Belvilla vakantiehuizen

Goed voornemen: meer tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt

Voornemen 2 – Meer bewegen

Veel mensen willen beter voor hun lichaam zorgen en wat kilootjes kwijtraken. Meer bewegen is dan een aanrader. Wat dacht je van vakantiehuizen met fitnessruimte? Of ga baantjes zwemmen in het zwembad van je vakantiehuis! Ook staan bij heel veel vakantiehuizen fietsen tot je beschikking. Al fietsend ontdek je een regio veel intenser en beweeg je bovendien goed. En natuurlijk is een weekje wintersport ook een mooie aanzet om meer te bewegen. Er zijn zelfs vakantiehuizen met een tennisbaan! Kortom, ook tijdens je vakantie kun je dit goede voornemen vasthouden.

Vakantiehuis met fitness goede voornemens Belvilla vakantiehuizen

Je voornemen van meer bewegen kun je prima invullen in een vakantiehuis met fitnessruimte

Vakantiehuis met zwembad Belvilla vakantiehuizen

Geef invulling aan je goede voornemens en trek baantjes in het zwembad van je vakantiehuis

Fietsen ter beschikking Belvilla vakantiehuizen

Bij veel vakantiehuizen heb je fietsen tot je beschikking

Wintersport meer bewegen goed voornemen Belvilla vakantiehuizen

Een weekje skiën draagt bij aan je voornemen om meer te bewegen

Vakantiehuis met tennisbaan meer bewegen goed voornemen Belvilla vakantiehuizen

Kom in beweging en huur een vakantiehuis met tennisbaan!

Voornemen 3 – Mij verder ontwikkelen

Kan je ontwikkeling een boost gebruiken? Wist je dat je ook vanuit je vakantiehuis een workshop kan volgen? Leer tijdens je vakantie meer over wijn of olijfolie tijdens een rondleiding over een wijndomein met proeverij. Of ontdek de fijne kneepjes van het bloemschikken, keramieken of de Italiaanse keuken. Belvilla biedt ruim honderd vakantiehuizen waar je een workshop kan volgen!

Leer bijvoorbeeld meer over het bereiden van raki, de typische drank van Kreta, vanuit Mourtzanakis Residence. Op het Toscaanse landgoed Castelvecchio kun je de geheimen van de lokale wijn ontrafelen, je de Italiaanse taal eigen maken of proeven van de Italiaanse keuken tijdens een kookworkshop. De eigenaresse van vakantiehuis De Pluktuin in Haspengouw is bloemist en kan een creatieve workshop organiseren. Keus genoeg! Hoe vul jij dit goede voornemen in?

Landgoed Castelvecchio Toscane Italië workshop koken Italiaans wijn cursus Belvilla vakantiehuizen

Op het landgoed Castelvecchio vind je volop kansen om je te ontwikkelen tijdens een workshop

Voornemen 4 – Bewuster leven

Duurzaam, groen, eco; het zijn diverse termen die ongeveer hetzelfde dekken. Bewust omgaan met je omgeving kan ook tijdens je vakantie. Belvilla heeft een selectie gemaakt van vakantiehuizen die net een stapje meer zetten op het gebied van duurzaamheid. Dat kan zijn door het gebruik van ecologische materialen, besparing van energie en water of bijvoorbeeld door een moestuin op biologische wijze. Neem een kijkje bij de bewuste Belvilla’s en zie hoe mooi een duurzaam vakantiehuis kan zijn!

Dat je aan comfort niet hoeft in te boeten bij onze bewuste Belvilla’s, zie je bijvoorbeeld terug in Mas Montbrió Belvédère, een luxe herenboerderij aan de Spaanse Costa Dorada. Comfort is hier zelfs zacht uitgedrukt, want de luxe vakantiewoning is onderdeel van de Belvilla Elite Collection. Bijzonder aan dit groepshuis voor zestien personen is dat het in 2014 is uitgeroepen tot ‘Silver Level GreenLeader’ in het duurzaamheidsprogramma van TripAdvisor. Om deze prijs te winnen moet een accommodatie voldoen aan een set strenge eisen op het gebied van duurzaamheid. Zo zorgt geothermische energie, ofwel aardwarmte, voor verwarming en koeling van de hele boerderij en wekken zonnepanelen elektriciteit op. De Mas gebruikt door dit soort aanpassingen vijftig procent minder energie dan vergelijkbare accommodaties zonder verlies van comfort! Een biologische zuiveringsinstallatie reinigt het afvalwater, zodat dit weer kan worden gebruikt voor de olijfboomgaard.

ES-48350-01 Mas Montbrió Belvédère Costa Dorada Spanje duurzaam Belvilla vakantiehuizen

Dat duurzaam en luxe prima samengaan, bewijst deze mas in Spanje

Met deze tips voor de invulling van je goede voornemens hopen we je een steuntje in de rug te bieden. Veel vakantieplezier in 2015!