Gaan jouw handen jeuken bij het zien van kerstdecoraties in de winkels? Ben jij de eerste die meezingt met alle kerstliedjes op de radio? En kijk je al maanden uit naar bezoekjes aan de gezelligste kerstmarkten in Nederland? Prachtige decoraties, lekkere eettentjes, sfeervolle muziek en ga zo maar door. Dan is een leuke trip naar een kerstmarkt iets voor jou! Dit zijn de leukste kerstmarkten van Nederland.

Kerststad Valkenburg

Ben je op zoek naar gezelligheid en sfeer? Dan mag een bezoekje aan de kerstmarkt in Valkenburg niet ontbreken. Waarom deze kerstmarkt boven aan het lijstje staat? Dit is niet zo maar een kerstmarkt: hij wordt namelijk gehouden in de gemeentegrot. De brede gangen van de gemeentegrot zijn prachtig gedecoreerd en alles is versierd met kerstlichtjes. Zodra je hier binnenstapt heb je de kerstkriebels te pakken! Overal waar je komt vind je kraampjes met allerlei leuke spulletjes. Handschoenen, parfum, tassen, kerstversiering, chocolade en nog veel meer. Je kunt hier uren rondkijken en niet verveeld raken.

Wanneer: 17 november 2017 – 7 januari 2018
Locatie: Gemeentegrot

Boek nu een van onze huizen in of rondom Valkenburg

Kerstmarkt Leiden

Ben jij al wel eens naar een drijvende kerstmarkt in Nederland geweest? Als je nog nooit naar de kerstmarkt in Leiden bent geweest, dan zeker niet! De Leidse kerstmarkt is namelijk de enige drijvende kerstmarkt van Nederland. Ook deze kerstmarkt staat weer bomvol kraampjes waar je van alles binnen kunt slepen. Niet alleen de kerstmarkt drijft, er is ook een drijvende schaatsbaan aanwezig waar je al je schaatskunsten kunt laten zien. Als je meer van de stad Leiden wilt zien kun je ook een rondvaart boeken. Genoeg rondgedreven? Dan kun je nog een rondje lopen over een nostalgische kermis.

Wanneer: 15 december 2017 – 27 december 2017
Locatie: Nieuwe Rijn

Kerstmarkt Dordrecht

De kerstmarkt in Dordrecht heeft natuurlijk, net zoals bovengenoemde kerstmarkten, ook weer ontzettend leuke kraampjes met heerlijke etenswaren en leuke spulletjes. Waarom is deze kerstmarkt dan zo speciaal? Dordrecht heeft tijdens de kerst verschillende muzikale winterterrassen. Geniet hier van warme chocolademelk of glühwein terwijl je luistert naar onder andere gospelkoren. Op vrijdag- en zaterdagavond kun je hier zelfs je zangtalenten aan iedereen tonen terwijl je meezingt met moderne en klassieke kerstnummers tijdens de Christmas-sing-a-long. Er is geen betere plek om optimaal in de kerstsfeer te komen.

Wanneer: 15 december 2017 – 17 december 2017
Locatie: Binnenstad Dordrecht

Magisch Maastricht

Proef, ruik en beleef de kerstsfeer tijdens de kerstmarkt van Maastricht. Nadat je de kerstmarkt hebt afgestruind naar originele cadeaus is de vraag: wat ga je hierna doen? Sprookjesachtige pirouettes maken op de schaatsbaan? Of ga je langs bij het huis van de kerstman? Hier kun je namelijk op de foto met de kerstman! Wil je Maastricht vanuit een heel ander perspectief bekijken? Ga voor een magisch ritje in het reuzenrad en ervaar het betoverende uitzicht over het stralende Vrijthof.

Wanneer: 1 december 2017 – 1 januari 2018
Locatie: Vrijthof

Boek nu een van onze huizen in of rondom Maastricht

Welke kerstmarkt ga jij dit jaar bezoeken? Laat het ons weten in de reacties.