Groepshuis in een kasteel_Château de Porcheresse_BE-6929-08_Belvilla vakantiehuizen_België_Daverdisse_verkleind

Kom zelf logeren in het Kasteel van Sinterklaas

Clip ‘De Zwarte Pietendans’ in vakantiehuis

Altijd al eens in een kasteel van Sinterklaas willen logeren? Dat kan! Het kasteel in de videoclip van ‘de Zwarte Pietendans’ is namelijk een vakantiewoning van Belvilla. Het nieuwe Sinterklaaslied zie je nu regelmatig op de Vlaamse kinderzender vtmKzoom. Grijp je kans en huur het kasteel van Sinterklaas bij Belvilla!

Femme en Bab

In de clip van ‘de Zwarte Pietendans’ zie je de nieuwe vtmKzoom-gezichten Femme en Bab samen met vele Zwarte Pieten zingen en dansen in het prachtige vakantiehuis ‘Château de Porcheresse‘ in de Ardennen.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=IxV1JX6yfaM&w=480&h=360]

 

Femme is dit voorjaar in het programma ‘Jij Kiest’ verkozen tot het nieuwe gezicht van vtmKzoom. Bab ken je misschien al van het liedje ‘Laat me gerust’, waarmee ze in 2007 de Belgische voorronde van het Junior Eurovisiesongfestival won. Ook nam ze in 2010 de rol van Sophie op zich in de televisieserie SKILZ. Bab en Femme verzorgen samen met hun andere collega’s de presentatie van Studio KZOOM.

Wil je de Zwarte Pietendans zelf oefenen? Kijk dan het instructiefilmpje waarin Femme en Bab precies uitleggen hoe het moet. En heb je goed geoefend? Op 1 december mag je met Bab, Femme en Zwarte Piet meedansen in Plopsaland De Panne.

Sinterklaasclip in kasteel

De clip van het nieuwe Sinterklaaslied ‘de zwarte Pietendans’ is opgenomen in Château de Porcheresse, een vakantiewoning met de allure die je van een kasteel mag verwachten. Er hangen kroonluchters aan het plafond, er is een grote schouw en de stoelen zijn bijna zo mooi versierd als de staf van Sinterklaas. Enerzijds dus grandeur van vroeger, maar wel in combinatie met een heerlijke sauna en jacuzzi plus een pingpongtafel voor wat extra vertier. Het kasteel staat op een groot, deels bebost kasteeldomein van 4 hectare dat vrij toegankelijk, rustig en natuurrijk is. Je kunt het Château de Porcheresse huren als groepswoning voor maximaal twintig personen. Het kasteel is vooral geschikt voor families en wandelaars en wordt vaak gehuurd voor feestelijke verblijven, zoals een 25-jarig huwelijksjubileum of een familiereünie.

Kasteelallure ten top_Château de Porcheresse_BE-6929-08_Belvilla vakantiehuizen_België_Daverdisse

Château de Porcheresse biedt kasteelallure ten top

De stoelen in het kasteel van Sinterklaas zijn bijna net zo sierlijk versierd als zijn staf_Château de Porcheresse_BE-6929-08_Belvilla vakantiehuizen_België_Daverdisse

De stoelen in het kasteel van Sinterklaas zijn bijna net zo mooi versierd als zijn staf

Naastgelegen koetshuis

Wanneer de Pieten buiten dansen, krijg je ook een korte blik op de naastgelegen vakantiewoning La Gentilhommière, het vroegere koetshuis van het kasteel. Deze groepswoning voor twintig personen is ook met stijl en zorg ingericht. De zolder dient als speelruimte voor kinderen, maar kan eveneens als vergaderruimte worden ingezet.

Het vroegere koetshuis van het kasteel_La Gentilhommière_BE-6929-07_Belvilla vakantiehuizen_België_Ardennen_Porcheresse

Het vroegere koetshuis La Gentilhommière bevindt zich naast het kasteel

Kom je ook een keer een weekendje naar dit kasteel van Sinterklaas of het koetshuis?