styling landhuis Goesnes Ardennen Libelle kerst Belvilla vakantiehuizen

4 redactrices, 2 fotografen, 3 stylisten, 1 visagiste, 2 modellen – van wie 1 met haar gezin – en een authentiek gerestaureerd landhuis uit 1770 in Goesnes, nabij Ohay. Dat zijn de ingrediënten voor de Libelle kerstfotoshoots van 2015. Het programma van de week: inspiratie voor sfeervolle kersthoekjes in je huis, doe-het-zelf-kerstideeën, creatieve tafeldecoratie, originele styling met kaarsen, feesthaar, feestmake-up, feestcovers… Kijk je mee hoe de Belgische Libelle kerst in een vakantiehuis creëert?

Locatie met oog voor detail

Een heel team verblijft namens Libelle in het charmante landhuis in de Ardennen. “Hier wordt hard gewerkt'”, vertelt een redactrice. “Een belangrijke surplus voor het team: het huisje heeft wifi. Zo houden we contact met de redactie. De locatie is ideaal voor dit soort producties: het is ingericht met veel oog voor detail, er staan mooie authentieke meubels, de kleuren zijn naturel en rustgevend. De perfecte basis dus om er een mooi geheel van te maken. Omdat we vroeg beginnen te werken, blijft het merendeel van het team slapen. Is het door het harde werken dat we slapen als een roosje, of door de rust van de omgeving? Je hoort geen enkele auto, en de buren zijn een paar koeien in de wei. Heerlijk!”

modellen landhuis Goesnes Ardennen Libelle kerst Belvilla vakantiehuizen

De modellen in de visagie en voor de camera bij de kerstshoot

Terug met gezinnen of vrienden?

“Of we hier ook naartoe zouden komen met onze gezinnen of vrienden? Het antwoord is volmondig JA. De slaapkamers zijn zo uitnodigend en er zijn verschillende hoekjes en aparte ruimtes, waardoor ieder er zijn ding kan doen. Het hart van het huis is de keuken (met twee gigantische SMEG-koelkasten) met een lange houten tafel en een haardvuur. De tuin is enorm en het moet fantastisch zijn om te kunnen barbecueën op het terras met zijn gezellig afdak. Het landhuis voelt meteen als een thuis. En dat maakt het een plek om naar terug te keren.”, aldus het Libelle-team.

landhuis Goesnes Ardennen Libelle Belvilla vakantiehuizen

Het landhuis biedt veel charme en comfort, waaronder de door Libelle geroemde dubbele SMEG-koelkast

Ook met Kerst in een vakantiehuis?

Het vakantiehuis van de Libelle-shoot is deze kerstvakantie al geboekt, maar voor volgend jaar kerst kun je nu nog wel terecht (en ook bijvoorbeeld voor een weekendje in het voorjaar of tijdens de zomervakantie). Wil je nog last minute weg tijdens de komende kerstvakantie? Kijk dan eens bij onze andere sfeervolle vakantiehuizen. En wil je de eerste keus in het mooiste vakantiehuis voor de kerst? Boek dan alvast voor kerstvakantie 2016.

PS: Woon je in België? Hou zeker Libelle in het oog: vanaf half november vind je bijna wekelijks de inspirerende producties terug in het blad.