tent-lodge

Wil jij graag kamperen, maar daarbij ook luxe hebben? Dan is een tent lodge iets voor jou! Kampeer in luxe in dit bijzondere vakantiehuis, gelegen aan de rand van de Egmondse duinen. Lekker dichtbij dus! Slapen in deze sfeervolle tent lodge zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

tent-lodge-1 tent-lodge-2

Op loopafstand van het strand

In de tent lodge ontbreekt het je aan niets. Ontbijt aan de grote eettafel, plof met z’n allen neer op de bank en overnacht in een echte bedstee. En het beste van alles: deze tent heeft een eigen badkamer, voorzien van een douchecabine en toilet. Je hoeft dus ’s nachts niet naar buiten wanneer je naar het toilet moet of te douchen tussen allemaal vreemden.

tent-lodge-7 tent-lodge-6

In de omgeving

Op 30 minuten loopafstand vind je het strand van Egmond. Ga wandelen door het prachtige duingebied of spreid in de zomer je handdoek uit op het zand. De omgeving biedt verschillende fietsroutes, dus wanneer je graag gaat fietsen, kun je hier ook heel goed terecht. Wil je tijdens je verblijf een wat grotere stad bezoeken? Je bent in deze tent lodge niet ver verwijderd van het gezellige Alkmaar, boordevol terrasjes, restaurants en natuurlijk de beroemde kaasmarkt.

tent-lodge-5 tent-lodge-4

 

Wil jij slapen in een tent lodge?

Houd jij van unieke vakantie ervaringen? Kies dan voor een verblijf in deze tent lodge aan de rand van de Egmondse Duinen. Je geniet hier van optimaal comfort en een prachtige omgeving. Met wie zou jij in deze tent lodge willen slapen?