Gelegen in Torroella de Fluvià, tussen de appel- en perzikvelden, vind je dit luxe vakantiehuis met privézwembad. Dit huis met robuuste inrichting, beschikt over een uitgebreide keuken waar je de lekkerste maaltijden voor het gezin kunt bereiden. Afkoelen bij hoge temperaturen kan in het privézwembad, op het nabijgelegen strand of je zet gewoon even de airconditioning aan.

Binnenkijken bij 3
Binnenkijken bij 4

Van alle gemakken voorzien

Trek samen met je gezin naar dit vakantiehuis in een mooi en rustig dorpje. De drie slaapkamers en twee badkamers zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen gang kan gaan en zich op sommige momenten kan terugtrekken. Het interieur geeft je misschien niet meteen het idee dat je in Spanje bent, de houten details doen je eerder denken dat je in een bosrijke omgeving verblijft. Dat maakt het verblijf in dit Spaanse vakantiehuis des te leuker! Zie jij jezelf al ontspannen aan het zwembad of in de chill-out zone in de tuin?

Binnenkijken bij 5Binnenkijken bij 2

In de omgeving

Wanneer je in dit vakantiehuis verblijft, zijn er genoeg activiteiten die je in de omgeving kan doen. Houd jij vooral van een vakantie waarbij je kan relaxen, zonnen en zwemmen? Op 4 km afstand vind je al een strand! Slenteren door typische Spaanse straatjes kan in het nabij gelegen dorpje Sant Pere Pescador (3 km), waar je tevens supermarkten vindt voor de nodige boodschappen. De grote stad Figueres vind je op 17 km afstand, waar je cultuur kunt opsnuiven door het Dali Museum te bezoeken. Of bezoek het historische centrum van Girona op slechts 35 km afstand. Wil je de Spaanse natuur van dichtbij zien? Dat kan bij het natuurpark Aiguamolls Emporda (4 km).

Binnenkijken bij 6 Binnenkijken bij 7

Waar: Torroella de Fluvià (Spanje)
Soort vakantiehuis: vrijstaand vakantiehuis
Aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Huisdieren: nee
Wifi: ja