Huwelijksreizen

Een greep uit ons aanbod

Bekijk ons aanbod

14.057 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Huwelijksreizen in een sfeervol vakantiehuis

Volgens een onderzoek van Huwelijksreis Wijzer zijn de trends in de huwelijksreis authentieke, kleinschalige locaties vol sfeer, ‘slow travel’, en stedentrips. Ga jij trouwen en wil je jullie huwelijksreis op een ontspannen manier doorbrengen? Kies dan je droomlocatie uit ons ruime aanbod vakantiehuizen; van super-de-luxe tot knus en romantisch. Een torentje voor twee? Een Middeleeuwse burcht? Een villa op Ibiza? Of liever een finca in Andalusië

Huwelijksreis aan zee

Wat is er nou romantischer dan samen de zon te zien ondergaan en weg te dromen bij het geluid van de zee? Bij Belvilla vind je vakantiehuizen nabij de kust, maar ook direct aan het strand of met panoramisch uitzicht op zee. Zoals het spectaculair gelegen fort Il Corpo Di Guardia, unieke strandappartement Zahara Playa of luxe verblijf Novi Resort.

Huwelijksreis in een kasteel

Droom jij van een prinselijk verblijf? Boek dan voor je huwelijksreis een kasteel, landhuis, burcht of fort. Zo’n romantische omgeving geeft je het echte sprookjesgevoel! Geniet van Italiaanse romantiek in een toren of Middeleeuwse borgo. In België zijn Le Château Vert en Castle Cottage echte toppers. Met meer personen? Dan is de Venetiaanse villa Ca' Marcello een aanrader!

Huwelijksreis in een romantische stad

Een totaal ander idee voor je huwelijksreis is een verblijf in een romantische stad. In steden zoals Verona, Venetië, Rome, Wenen, of “stad van de liefde” Parijs komt de liefde helemaal tot bloei! Zeker als je ook nog eens verblijft in een bijzonder appartement is het huwelijksplaatje compleet. 

Bekijk ons aanbod