Huwelijksreis: Romantische Vakantiehuizen in Europa | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een greep uit ons aanbod

Op huwelijksreis in Europa

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie nog een perfecte bestemming voor de huwelijksreis? Wat dacht je van een mooie bestemming in Europa? Dicht bij huis maar er toch samen even helemaal tussenuit. Samen met je partner genieten van al het moois en vooral van elkaar. Welk land gaan jullie ontdekken tijdens deze bijzondere reis?

Inspiratie

Huwelijksreizen in een sfeervol vakantiehuis

Breng je huwelijksreis door in een vakantiehuis van Belvilla en geniet van alle luxe in een prachtige omgeving. ’s Ochtends heerlijk uitslapen en lekker samen uitgebreid ontbijten om daarna te beginnen aan een mooie dag. Samen de omgeving verkennen, ontspannen aan het zwembad of uitwaaien op het strand. Wij hebben vakantiehuizen in alle soorten en maten.

Lees meer
Huwelijksreis aan zee

Wat is er nou romantischer dan samen de zon te zien ondergaan en weg te dromen bij het geluid van de zee? Bij Belvilla vind je vakantiehuizen nabij de kust, maar ook direct aan het strand of met panoramisch uitzicht over de zee. Kijk bijvoorbeeld naar vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk of aan de Spaanse Costa Brava of Costa Blanca.

Lees meer
Huwelijksreis bestemmingen in een stad

Een totaal ander idee voor een huwelijksreis is een verblijf in een romantische stad. In steden zoals Verona, Venetië, Rome, Wenen, of “de stad van de liefde” Parijs komt de liefde helemaal tot bloei! Zeker als je ook nog eens verblijft in een bijzonder appartement of romantische villa, is het huwelijksplaatje compleet.

Lees meer
Een all inclusive huwelijksreis

Als je een huwelijksreis wil waarbij je echt alleen maar aan elkaar hoeft te denken is een all inclusive huwelijksreis een goede optie. Je hoeft je niet druk te maken over waar je gaat eten, of dat er nog wijn of champagne in de koelkast staat. Geniet volledig van elkaar tijdens een all inclusive huwelijksreis.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020