Golfvakantie | Ideaal vakantiehuis om golf te spelen | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie van onze vakantiehuizen

De perfecte golfvakantie boek je hier

Belvilla biedt je een enorme keuze aan vakantiehuizen die perfect zijn voor een golfvakantie. Portugal is natuurlijk goed vertegenwoordigd, je vindt er de meest befaamde golfbanen van Europa. Of wat dacht je van een golfvakantie aan de Costa del Sol? Je kunt in beide landen bovendien het ganse jaar door genieten van de zon. Onze vakantiehuizen zijn de perfecte plek om te genieten van alles wat de zuiderse kuststreken te bieden hebben: zon, zee, strand en golf!

Bekijk ons aanbod

1.510 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Golfvakanties: een ideale groepsvakantie

Neem je vrienden of familie mee op golfvakantie, een beetje competitie kan nooit kwaad! Belvilla biedt een enorme keuze aan groepshuizen dichtbij de golfbaan. Zo kun je je hobby perfect combineren met gezellig samenzijn.
Heeft niet iedereen in de groep het zo op golfen begrepen? Geen nood, onze vakantiehuizen liggen steevast op een prachtige locatie, zodat jij lekker kunt gaan golfen, terwijl de rest van de familie de omgeving verkent. ' s Avonds spreek je terug af op het terras van je vakantiehuis en luister je naar elkaars verhalen, vergezeld van een lekker glaasje wijn!

Lees meer
Bekijk onze groepswoningen
Golfvakanties in de Algarve

Golfreizen naar het buitenland staan altijd garant voor avontuur. Je ontdekt een nieuwe omgeving, een andere cultuur, verbroedert met internationale golfers en op sommige plekken heb je gegarandeerd iedere dag zon!

De Algarve is een geliefde golfbestemming, met topgolfbanen zoals Quinta do Lago, de Monte Rei Golf Club (Sesmarias), Oceânico Golf (Vilamoura) en San Lorenzo (Almancil). Verblijf in een prachtige quinta of een villa met privé zwembad vlakbij de golfbaan, en geniet van zon, zee, strand én golf! Of verblijf op golfresorts zoals Boa Vista Golf Course of Castro Marim Golf & Country Club.

Lees meer
Zoek golfvakanties in de Algarve
Golfvakanties aan de Costa de Prata

Het is niet enkel de Algarve die van Portugal de ultieme golfbestemming maakt. Ten noorden van Lissabon vind je de Costa de Prata ofwel de "Zilverkust". Een mooie kust met bekende golfbanen zoals Golf & Beach Resort Praia d’El Rey (Obidos) en Bom Sucesso (Vau). Iets zuidelijker, bij de populaire badplaats Cascais, ligt Oitavos Dunes. Geniet van deze uitzonderlijke regio en de prachtig gelegen golfbanen vanuit je eigen vakantiehuis! Het zonnetje is alvast van de partij!

Lees meer
Zoek golfvakanties in regio Lissabon
De volmaakte golfvakantie in Zuid-Spanje

Wie aan Zuid-Europa denkt, denkt natuurlijk aan Spanje. Net zoals de Portugese kust, heeft de Spaanse Costa del Sol alles wat een golfershartje begeert. Door zijn hete zomers en milde winters ontwikkelde de Costa del Sol zich zelfs tot één van de meest populaire golfbestemmingen in heel Europa. De variatie is er enorm: van prachtige brede golfbanen met weinig hoogteverschillen tot uitdagende courses met flinke tegenwind. Wat je handicap ook zij, aan de Costa del Sol vind je vast en zeker een gepaste golfbaan om aan je golftechniek te werken.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020