Verhoog je inkomsten met deze eenvoudige handleiding

Er zijn verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de boekingen van je vakantiehuis. Een concurrerende prijs, goede voorzieningen en positieve beoordelingen hebben grote invloed op potentiële gasten. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om goede beoordelingen te krijgen en je gasten te laten zien dat je het perfecte vakantiehuis hebt.

We willen je helpen je inkomsten te verhogen, daarom hebben we een aantal aanbevelingen op basis van wat gasten graag willen. Heb je al een mooi vakantiehuis? Dan kun je het nog beter maken met behulp van de onderstaande tips:

  • Zorg voor gratis wifi

Voor de meeste gasten is het tegenwoordig erg belangrijk online te zijn, zelfs op vakantie. Het internet is een onmisbaar onderdeel geworden van ons leven, daarom krijg je hoogstwaarschijnlijk betere beoordelingen als je gratis wifi aanbiedt.

  • Huisdieren toestaan

Huisdieren horen bij het gezin. Door huisdieren toe te staan in je vakantiehuis, zorg je ervoor dat huisdiereneigenaren ook potentiële gasten worden. Het is jouw huis en daarom natuurlijk ook jouw keuze, dus je kunt er ook voor kiezen alleen kleine honden toe te laten of slechts 1, 2 of 3 honden toe te laten in je vakantiehuis. Maar zorg ervoor dat huisdieren welkom zijn.

  • Gamekamer

Als je een gamekamer in je vakantiehuis kunt inrichten, is de kans op meer boekingen hoger, omdat gasten graag samen plezier maken. Je kunt hier bijvoorbeeld een pooltafel, airhockey-, tafeltennis- of tafelvoetbaltafel neerzetten. Wat je wil aanbieden is helemaal aan jou! Als er in je huis geen ruimte is voor een aparte gamekamer, kun je voor andere activiteiten zorgen, zoals puzzels, tijdschriften, bordspellen, een tennispaal, zodat er ook iets te doen is als het regent.

  • Routebeschrijving en kaarten   

Je gasten kennen de omgeving van je vakantiehuis waarschijnlijk nog niet, daarom kun jij hen van informatie voorzien, bijvoorbeeld in de vorm van routebeschrijvingen of flyers over de regio, bezienswaardigheden, toeristische trekpleisters, auto-/fietsverhuur, enz. Dit kunnen gasten vaak erg waarderen. Zo wordt het gemakkelijker het meeste uit hun vakantie te halen. Heb je een favoriet restaurant in de buurt? Beveel dit dan bij je gasten aan. Dit geeft gasten het gevoel dat ze een kijkje kunnen nemen in het ‘plaatselijke leven’.

  • Zwembad of bubbelbad

Als je een zwembad of bubbelbad buiten hebt staan, kun je er vrijwel zeker van zijn dat je vakantiehuis de hele zomer is volgeboekt. Gasten zijn dol op dit soort luxe. We weten dat dit een grote stap is, dus geen paniek als je hier niet aan kunt voldoen. In plaats daarvan zou je een kaart of routebeschrijving voor je gasten kunnen achterlaten, zodat ze gemakkelijk naar het strand of het dichtstbijzijnde waterpretpark kunnen gaan.

Het zit ‘m in de kleine dingen

Misschien was je hier al mee bekend, dat betekent dat je op de juiste weg bent om betere beoordelingen te krijgen. Je kunt altijd contact opnemen met je plaatselijke verhuurexpert voor meer tips om je inkomsten te verhogen.

Gasten worden vaak gelukkig van de kleinste details. We willen graag het gevoel hebben dat er goed voor ons wordt gezorgd en we zijn dol op onverwachte mooie gebaren. Wees dus creatief en help je gasten aan mooie vakantieherinneringen. Stel je voor dat je zelf een gast zou zijn, wat zou je dan op de lijst zetten?

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Gesloten - maandag vanaf 9am CET uur bereikbaar
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur