Verhuurtips

terugkerende gasten

7 tips om terugkerende boekingen te verkrijgen

Het verhuren van uw vakantiewoning kan een lucratieve manier zijn om extra inkomsten te genereren. Een van de beste manieren om uw vakantiewoning rendabel te maken, is door terugkerende boekingen te verkrijgen. Het aantrekken van vaste gasten kan uw omzet verhogen en u helpen om uw vakantiehuis altijd verhuurd te hebben.

Lees verder
vrouw die op een computer schrijft

Hoe maakt u een effectief welkomstboekje voor uw seizoensverhuur?

Als u een vakantiewoning bezit, is het belangrijk om je gasten alle informatie te geven die ze nodig hebben om ten volle van hun verblijf te genieten. Een effectief woonboekje kan een geweldig hulpmiddel zijn om al het relevante advies te geven, van hoe het huis werkt, tot lokale bezienswaardigheden, tot restaurants en bedrijven in de buurt. In dit artikel geven we u enkele tips voor het maken van een effectief welkomstboekje voor uw vakantiewoning.

Lees verder
smart lock

7 redenen om een smart lock in uw vakantiehuis te installeren

Als eigenaar van een vakantiehuis weet u natuurlijk hoe belangrijk het is om je gasten een veilige en comfortabele omgeving te bieden tijdens hun verblijf. Maar heeft u ooit overwogen om een smart lock te installeren? Smart locks of slimme sloten zijn de toekomst van veiligheid en gemak in vakantiewoningen en bieden tal van voordelen voor zowel eigenaren als gasten.

Lees verder
Smart lock luxe vakantiehuis

Maak je vakantiehuis aantrekkelijker met technische installaties

Bij het verhuren van een vakantiewoning is het hebben van een mooie woning op een geweldige locatie belangrijk, maar niet het enige dat toeristen willen. De reizigers van tegenwoordig zijn op zoek naar voorzieningen en moderne gemakken die hun verblijf verbeteren. Nu technologie zo’n grote rol speelt in ons leven, is het fundamenteel voor eigenaren van vakantiehuizen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische trends om hun woning aantrekkelijker te maken voor potentiële huurders.

Lees verder
foto's vakantiehuis

Tips voor het maken van professionele foto’s van uw vakantiehuis.

Als het gaat om het verhuren van uw vakantiehuis, lijdt het geen twijfel dat de eerste indruk telt. De foto’s die u gebruikt om uw vakantiewoning te laten zien, zijn vaak het eerste wat potentiële huurders zien, dus het is belangrijk om goede professionele foto’s te maken. In deze blogpost delen we enkele tips om de mooiste foto’s van uw vakantiehuis te maken waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie.

Lees verder
vakantiehuis belasting

Dit is de regelgeving voor vakantieverhuur

Als u overweegt uw huis als vakantiewoning te verhuren, is het belangrijk om de voorschriften en wetten te begrijpen die van toepassing zijn op deze branche. Van het naleven van wetgeving tot het betalen van belastingen, er zijn verschillende regels die u moet volgen om juridische problemen te voorkomen en een succesvolle ervaring te garanderen.

Lees verder
gastenboek vakantiehuis

Ontvang meer boekingen aan de hand van een gastenboek

Als eigenaar van een vakantiehuis wilt u er natuurlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw gasten een geweldige ervaring hebben tijdens hun verblijf. Een van de manieren om hier in te slagen is door gebruik te maken van een gastenboek. Een gastenboek is de meest eenvoudigde manier om te weten te komen wat uw gasten van hun verblijf vonden en kan u helpen om meer boekingen te krijgen.

Lees verder
vakantiehuis verhuren Belvilla

5 redenen om te kiezen voor de klantenservice van Belvilla

Het verhuren van uw vakantiehuis kan een geweldige manier zijn om inkomsten te genereren en uw vakantiewoning te delen met reizigers van over de hele wereld. Het beheren van een huurwoning kan echter veel werk zijn en brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Een van de belangrijkste aspecten van het beheren van een vakantiewoning is het bieden van uitstekende klantenservice aan uw gasten.

Lees verder
vakantiehuis verhuren rendement

Hoe de huurprijs vakantiehuis bepalen?

Als eigenaar van een vakantiehuis is het bepalen van de juiste prijs voor uw woning ongelofelijk belangrijk om gasten aan te trekken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat u een eerlijk inkomen verdient. Het bepalen van een prijs vereist daarom een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, waaronder locatie, voorzieningen, seizoen en concurrentie.

Lees verder
bezettingsgraad vakantiewoning

7 manieren om de bezettingsgraad van uw vakantiehuis te verhogen

Een vakantiehuis bezitten is voor veel mensen een echte droom die uitkomt. Het biedt namelijk de mogelijkheid om te genieten van een thuis weg van huis en tegelijkertijd kun je ook extra inkomsten genereren. Met de opkomst van de deeleconomie en de concurrentie van hotels kan het echter een uitdaging zijn om de bezettingsgraad hoog te houden.

Lees verder

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Nu open - sluit om 5pm CET uur
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur