Verhuurtips

verhuur vakantiewoning

5 manieren om uw de verhuur van uw vakantiehuis te automatiseren

Het beheren van de verhuur van een vakantiewoning kan een tijdrovende en arbeidsintensieve taak zijn. Van het plaatsen van uw accommodatie op verschillende platforms tot het beheren van reserveringen en de communicatie met uw gasten, het proces kan snel overweldigend worden. Met behulp van technologie is het echter mogelijk om veel van deze taken te automatiseren en het proces te stroomlijnen.

Lees verder
stacaravan verhuren

Wat weten over het verhuren van een stacaravan

Het verhuren van een stacaravan op een vaste locatie kan een geweldige manier zijn om wat extra inkomen te verdienen, vooral als u een stacaravan heeft die het grootste deel van het jaar ongebruikt staat. Stacaravans worden een steeds populairdere optie voor mensen die op zoek zijn naar een klein vakantiehuisje op een locatie met veel voorzieningen.

Lees verder
chalet verhuren

Dit is waarom je een chalet moet kopen als vakantiewoning

Overweegt u een vakantiehuis te kopen maar twijfelt u nog over het type vakantiewoning? Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u kiezen voor een appartement, vakantievilla, luxe vakantiewoning met zwembad of jacuzzi, tiny house, maar natuurlijk ook een bungalow of chalet. Bent u op zoek naar een gezellig vakantiehuisje dat met een beperkt budget kan worden gekocht? Dan is een chalet wellicht iets voor u.

Lees verder
populaire vakantiebestemming

Wat is de beste locatie in Europa voor vakantieverhuur?

Een vakantiehuis op een toplocatie met gemakkelijke toegang tot toeristische attracties en voorzieningen zal heel makkelijk te verhuren zijn, wat leidt tot een hoger rendement op de investering. Aan de andere kant kan een vakantiehuis op een afgelegen of minder gewilde plaats moeilijk te verhuren zijn en dat kan financiële verliezen tot gevolg hebben.

Lees verder
digital nomad vakantiehuis

5 manieren om uw vakantiehuis klaar te maken voor digital nomads

Als huiseigenaar heeft u de mogelijkheid om uw deuren te openen voor de snelgroeiende gemeenschap van digitale nomaden of in het Engels “digital nomads”. Dit zijn in de meeste gevallen freelancers die werken op afstand en gebruik maken van de moderne technologie om verbonden en productief te blijven terwijl ze de wereld rondreizen. Als u een vakantiewoning heeft die u verhuurt, kunt u op deze trend inspelen door deze reizigers een comfortabele en handige werkplek aan te bieden.

Lees verder
beheer vakantiewoning

5 redenen waarom je de verhuur van je vakantiehuis moet uitbesteden

U heeft een vakantieverblijf gekocht, ingericht en nu is het vakantiehuis klaar voor gasten. De volgende stap is om te beslissen of u alles zelf gaat beheren of een beheermaatschappij voor vakantieverhuur moet inschakelen om alles voor u af te handelen. Dit zijn de 5 redenen om het beheer van uw vakantiewoning uit te besteden.

Lees verder
duurzame vakantiewoning

Uw vakantiewoning omtoveren tot een waar eco vakantiehuis

Ecotoerisme is een vorm van toerisme waarbij op verantwoorde wijze wordt gereisd, zoals gebruik maken van duurzaam vervoer bij het reizen naar natuurgebieden, waarbij het milieu wordt gespaard en het welzijn van de lokale bevolking wordt verbeterd. De belangstelling voor duurzaam toerisme neemt de laatste jaren steeds meer toe en er zijn momenteel veel initiatieven waarbij toerisme wordt gecombineerd met bewustzijn van de natuurlijke omgeving.

Lees verder
Vakantiehuis verhuren Nederland

De beste regio’s vakantiewoningen Nederland

Investeren in een vakantiehuis is een goede manier om extra inkomen te genereren. U kunt geld verdienen door het huis te verhuren aan toeristen en de woning kan daarnaast ook in waarde toenemen. Het kiezen van de juiste locatie is natuurlijk erg belangrijk bij elke aankoop van onroerend goed, maar nog meer bij een vakantiewoning. […]

Lees verder
tiny house vakantiehuis aan het water

Waarom een tiny house vakantiehuisje bouwen?

Heeft u er ooit over nagedacht om te investeren in een tiny house en deze kleine woning dan te gaan verhuren als vakantiehuis. In dit artikel willen we onderzoeken of het bouwen van een tiny house zinvol is of niet. In Nederland werd dit jaar al een eerste seizoen van Tiny House Battle uitgezonden bij RTL en wij verwachten eigenlijk dat het fenomeen alleen maar groter zal gaan worden. Dit is wat u moet weten over een tiny house vakantiehuisje.

Lees verder
vakantiewoning met jacuzzi

Welke voorzieningen moet uw vakantiehuis hebben?

De voorzieningen die uw vakantiewoning biedt, kunnen het verschil maken tussen een eenmalige gast en mensen die keer op keer opnieuw uw vakantiewoning kiezen. De faciliteiten in uw vakantiehuis moeten een echte weerspiegeling zijn wat waar uw vakantiewoning voor staat en het type gast dat u verwacht te ontvangen.

Lees verder

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Nu open - sluit om 5pm CET uur
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur