Verhuurtips

vakantiehuis verhuren rendement

Hoe de huurprijs vakantiehuis bepalen?

Als eigenaar van een vakantiehuis is het bepalen van de juiste prijs voor uw woning ongelofelijk belangrijk om gasten aan te trekken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat u een eerlijk inkomen verdient. Het bepalen van een prijs vereist daarom een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, waaronder locatie, voorzieningen, seizoen en concurrentie.

Lees verder
bezettingsgraad vakantiewoning

7 manieren om de bezettingsgraad van uw vakantiehuis te verhogen

Een vakantiehuis bezitten is voor veel mensen een echte droom die uitkomt. Het biedt namelijk de mogelijkheid om te genieten van een thuis weg van huis en tegelijkertijd kun je ook extra inkomsten genereren. Met de opkomst van de deeleconomie en de concurrentie van hotels kan het echter een uitdaging zijn om de bezettingsgraad hoog te houden.

Lees verder
vakantiehuis verhuren tips

Marketing van uw vakantiehuis: hoe opvallen ten opzichte met de concurrentie

Als eigenaar van een vakantiehuis heeft u natuurlijk een aanzienlijke hoeveelheid tijd, moeite en geld geïnvesteerd in het creëren van een mooie en comfortabele ruimte die perfect is voor gasten. Met zoveel woningen op de markt kan het echter een uitdaging zijn om uw vakantiehuis te laten opvallen en de aandacht van potentiële gasten te trekken.

Lees verder
huis brandveilig maken

Uw vakantiehuis brandveilig maken

Belvilla begrijpt hoe belangrijk het is om de gasten veilig en comfortabel te houden tijdens hun verblijf. Een van de belangrijkste aspecten om hun veiligheid te waarborgen, is brandpreventie. Als eigenaar van een vakantiehuis is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw gasten worden beschermd tegen brandgevaar. Dit zorgt niet alleen voor gemoedsrust, maar trekt ook meer toeristen naar uw accommodatie. In deze gids behandelen we de essentiële stappen om uw vakantiehuis brandveilig te maken.

Lees verder
vakantiehuis kindvriendelijk

Hoe maakt u uw vakantiehuis gezinsvriendelijk?

Op vakantie gaan in een vakantiehuis is een uitstekende manier voor gezinnen om te ontsnappen aan hun dagelijkse routine en quality time samen door te brengen. Niet alle vakantiehuizen zijn echter even geschikt voor gezinnen met kinderen. Als eigenaar van een vakantiehuis kunt u uw woning gezinsvriendelijker maken en meer gezinnen aantrekken om het te huren.

Lees verder
vakantiewoning inrichting

Tips bij het inrichten van uw vakantiewoning

Wilt u uw vakantiehuis comfortabeler en aantrekkelijker maken voor potentiële gasten? Een goed ingerichte vakantiewoning kan een groot verschil maken in het aantrekken van gasten en ervoor zorgen dat ze een geweldige tijd zullen beleven. In deze blog post vindt u enkele tips om u te helpen bij het inrichten van uw vakantiehuis.

Lees verder
verhuur vakantiewoning

5 manieren om uw de verhuur van uw vakantiehuis te automatiseren

Het beheren van de verhuur van een vakantiewoning kan een tijdrovende en arbeidsintensieve taak zijn. Van het plaatsen van uw accommodatie op verschillende platforms tot het beheren van reserveringen en de communicatie met uw gasten, het proces kan snel overweldigend worden. Met behulp van technologie is het echter mogelijk om veel van deze taken te automatiseren en het proces te stroomlijnen.

Lees verder
stacaravan verhuren

Wat weten over het verhuren van een stacaravan

Het verhuren van een stacaravan op een vaste locatie kan een geweldige manier zijn om wat extra inkomen te verdienen, vooral als u een stacaravan heeft die het grootste deel van het jaar ongebruikt staat. Stacaravans worden een steeds populairdere optie voor mensen die op zoek zijn naar een klein vakantiehuisje op een locatie met veel voorzieningen.

Lees verder
chalet verhuren

Dit is waarom je een chalet moet kopen als vakantiewoning

Overweegt u een vakantiehuis te kopen maar twijfelt u nog over het type vakantiewoning? Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u kiezen voor een appartement, vakantievilla, luxe vakantiewoning met zwembad of jacuzzi, tiny house, maar natuurlijk ook een bungalow of chalet. Bent u op zoek naar een gezellig vakantiehuisje dat met een beperkt budget kan worden gekocht? Dan is een chalet wellicht iets voor u.

Lees verder
populaire vakantiebestemming

Wat is de beste locatie in Europa voor vakantieverhuur?

Een vakantiehuis op een toplocatie met gemakkelijke toegang tot toeristische attracties en voorzieningen zal heel makkelijk te verhuren zijn, wat leidt tot een hoger rendement op de investering. Aan de andere kant kan een vakantiehuis op een afgelegen of minder gewilde plaats moeilijk te verhuren zijn en dat kan financiële verliezen tot gevolg hebben.

Lees verder

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Gesloten - maandag vanaf 9am CET uur bereikbaar
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur