Waarom je vakantiehuis verhuren met Belvilla?

belvilla verhuren

Ben je de trotse eigenaar van een vakantiewoning maar ben je niet zeker of je wel het maximum uit jouw investering haalt? Het is niet altijd evident om de juiste huurprijs voor jouw vakantiewoning te kennen en goed af te wegen hoeveel meer je kunt vragen tijdens het hoogseizoen. Misschien vind je dat de regelgeving toch vrij complex is en wil je meer zekerheid bij het opstellen van het huurcontract, de verzekering en de huisregels? Afhankelijk van de locatie moet ook een vergunning worden aangevraagd, en de informatie is niet altijd eenvoudig om te begrijpen.

Of je verhuurt jouw tweede woning aan toeristen maar ondervindt toch dat er meer werk komt bij kijken dan je oorspronkelijk had gedacht. De gasten komen veel later aan dan gepland of zijn met meer dan ze hadden geboekt, de regels worden niet altijd nageleefd en de rompslomp maakt van je vakantiehuis een tweede job. In dit geval kun je misschien overwegen om je vakantiehuis te verhuren samen met een organisatie die alles voor jou regelt. Dit zijn volgens ons de redenen om voor Belvilla te kiezen.

belvilla huis verhuren

Alles wordt voor jou geregeld

Anders dan veel verhuurders van vakantiewoningen, regelt Belvilla alles voor jou. Van de verhuuradministratie tot het contact met de gasten en het promoten jouw vakantiehuis op meer dan 2.000 websites. Belvilla biedt een volledig verhuurpakket voor eigenaren van een vakantiehuis en onderscheidt zich daarmee van andere verhuurorganisaties, waar je vaak zelf nog heel wat zaken moet gaan regelen.

Belvilla zorgt voor het in- en uitchecken van de gasten en een professionele schoonmaak van de woning, plaatst je huis op aantrekkelijke websites in meerdere talen en regelt naadloze gastbetalingen en overzichtelijke facturering. Het volledige huurbedrag wordt ook steeds binnen twee weken voor de aankomst van de gast naar jou overgemaakt. Bij Belvilla is alles keurig geregeld.

Je blijft zelf inzicht behouden

Alhoewel je zelf niets meer hoeft te doen, kun je met de Belvilla app voor huiseigenaren wel altijd en overal jouw vakantiehuis online beheren als je dat wilt. Zo blijf je steeds op de hoogte van alles rondom de verhuur van jouw vakantiehuis en dus ook de boekingen en inkomsten. Als huiseigenaar heb je het voordeel dat je alles vanuit één centrale plaats kunt organiseren: jouw persoonlijke account genaamd ‘Mijn Belvilla’.

Wat als je ook zelf je eigen vakantiehuis wilt gaan gebruiken? Je hoeft natuurlijk niet je eigen huis te gaan huren van jezelf. Dat zou een beetje dwaas zijn. Je kunt in dit geval via jouw account simpelweg de beschikbaarheid van je woning wijzigen en het huis vrij houden voor een persoonlijke vakantie. Als je via het online platform de beschikbaarheid van je vakantiehuis wijzigt, wordt dit ook automatisch aangepast op alle boekingssites. Zo voorkom je makkelijk dubbele boekingen.

mijn belvilla app

We berekenen de optimale prijs

Onze experts bepalen samen met jou vooraf de basisprijs voor je vakantiehuis. Deze prijs is gebaseerd op verschillende factoren. Wanneer je vakantiehuis speciale faciliteiten biedt, zoals een zwembad, bubbelbad of een grote tuin, kun je meer vragen. Belvilla maakt gebruik van de nieuwste technologie om jou een optimale verhuurprijs te bieden. Belvilla heeft inzicht in de prijzen van maar liefst 5000 woningen en kan op basis van deze informatie de juiste prijs bepalen. Aan de hand van vergelijkbare woningen in de nabije omgeving kunnen wij zo de optimale prijs berekenen.

Daarnaast werkt Belvilla met dynamische prijsstelling. Dit houdt in dat we de prijs variabel laten stijgen en dalen – tot op zekere hoogte vooraf afgesproken – afhankelijk van de marktvraag. Voor een individu is het niet altijd eenvoudig om de juiste prijs te vragen afhankelijk van het seizoen. En misschien zijn er evenementen in de buurt waarvan je geen weet had. Een groot evenement kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je een hogere prijs kunt vragen. Het is fijn als je hiervan op de hoogte bent, Belvilla helpt je hierbij, waardoor je het maximale uit je investering kunt halen.

huis verhuren via belvilla

Belvilla is heel makkelijk in het gebruik

Een vakantiehuis registreren bij Belvilla is heel eenvoudig en kosteloos. In slechts vijf minuutjes kun je onze eenvoudige aanmelding doorlopen en je huisgegevens toevoegen. Wij wijzen hierna een van onze verhuurexperts aan je toe om je door de rest van de procedure te begeleiden. Vanaf dan ben je helemaal klaar om boekingen binnen te halen en via het mobiele dashboard kun je de prestaties van je vakantiehuis altijd en overal volgen. Als Belvilla huiseigenaar heb je zo in één oogopslag een handig overzicht van alle details van jouw vakantiehuis.

Met de My Belvilla app kun je makkelijk oude, nieuwe en huidige boekingen bekijken in de handige kalender. Daarnaast vind je via de app een overzicht van klantbeoordelingen en prijsstructuren en kun je ook zelf eenvoudig last minute boekingen bevestigen of afwijzen. Van details, zoals de vertrektijd van de gasten, tot verschillende acties, zoals het toevoegen van kortingen en de inkomsten verhogen door middel van de prijsstructuren, het kan allemaal via de app. Als huiseigenaar bij Belvilla heb je de details van jouw vakantiehuisbedrijf in de palm van je hand. Je behoudt steeds makkelijk het overzicht zodat je altijd op beide oren kunt slapen.

Verhuur uw vakantiehuis bij ons

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer en meer dan 2000 reispartners om uw huurinkomsten probleemloos voor u te optimaliseren.

Bereken nu

Wij zijn er om u te helpen

icon message
0031 2022 05209
Gesloten - maandag vanaf 9am CET uur bereikbaar
icon email
verhuur@belvilla.nl
Reactie binnen 24 uur