Door consumenten gekozen als nummer 1

Belvilla beste aanbieder vakantiehuis Nederland_prijs_wua

Diverse collega’s nemen de WUA!-award in ontvangst

Je wilt deze zomer een weekje op vakantie in Nederland met je familie. Ga je oriënteren op een vakantiehuis in Nederland. Dat is de opdracht die onderzoeksbureau WUA! gaf aan tweehonderd respondenten. Belvilla kwam als winnaar uit het onderzoek en is daarmee door consumenten uitgeroepen tot beste aanbieder vakantiehuizen in Nederland.

Natuurlijke onderzoeksomgeving

Bijzonder aan de onderzoeksopzet is dat WUA! mensen vraagt om gewoon thuis het internet op te gaan en de zoekopdracht uit te voeren. Dat betekent dat respondenten in een zeer natuurlijke situatie kijken welke aanbieder van Nederlandse vakantiehuizen ze tegenkomen en welke aanbieder ze vervolgens het meest aanspreekt. Dat blijkt dus Belvilla te zijn!

Enkele reacties van consumenten waarom ze Belvilla als beste aanbieder van vakantiehuizen hebben gekozen, zijn

  • ‘Heeft toch de beste kwaliteit- en prijsverhouding en biedt een stuk authenticiteit’,
  • ‘het eerlijke aanbod’,
  • ‘omdat ze het grootste en meest gevarieerde aanbod hebben’.

Zie ook het bericht van onderzoeksbureau WUA!

Belvilla beste aanbieder vakantiehuis Nederland_wua

Dit logo mogen we voeren als winnaar van deze WUA!-award

Certificaat en bloemen_beste aanbieder vakantiehuis Nederland_Belvilla vakantiehuizen

Een certificaat als bewijs dat Belvilla door consumenten tot nr. 1 werd verkozen

Zeer ruime keus in Nederlandse vakantiehuizen

Met ruim 20.000 vakantiehuizen in Europa, waarvan meer dan 1.800 vakantiehuizen in Nederland, biedt Belvilla je een zeer ruime keus. Wil je landelijk logeren in Nederland? Kies dan bijvoorbeeld één van onze boerderijen, zoals het Groningse vakantiehuis Olle Tjoard Dollard, waar de schaapjes voor het huis in de wei grazen. Hier geniet je van de rust en ruimte. In het gastenboek staat dat mooi omschreven: “Totale duisternis en zeehonden binnen handbereik. Wakker worden door de koekoek.”

NL-9947-01_Olle Tjoard Dollard_boerderij_Termunten_Groningen_Belvilla vakantiehuizen

Op en top landelijk logeren: bij boerderij Olle Tjoard Dollard grazen de schapen voor het huis

NL-9947-01_Olle Tjoard Dollard_woonkamer_Termunten_Groningen_Belvilla vakantiehuizen

Een hip landelijk tintje in de woonkamer van deze boerderij

Ook cultureel erfgoed vind je in ons aanbod. Denk aan een oud pakhuis in historisch Hoorn dat nu vakantiegangers herbergt. Hier verblijf je in een Rijksmonument met uitzicht op de schepen voor het huis aan de Oude Haven.

NL-1621-08_Pakhuis II_pakhuis_Hoorn_Noord-Holland_Belvilla vakantiehuizen

Ook cultureel erfgoed vind je bij Belvilla, zoals dit rijksmonumentale pakhuis in Hoorn

Deze boerderij en het pakhuis zijn slechts twee voorbeelden. Neem een kijkje bij de Nederlandse vakantiehuizen op onze website voor een compleet beeld. Dan zie je dat we in Nederland vakantiewoningen hebben voor twee, maar ook voor grote groepen van zelfs vijftig personen en meer. Je vindt landhuizen en molens, woningen aan zee, vakantiehuizen met wellness en bijvoorbeeld ook vakantiehuizen op of nabij een golfbaan. Kortom, alle keus voor een geslaagde vakantie in Nederland.

Feestelijke maanden

De award voor beste aanbieder van vakantiehuizen in Nederland is niet onze eerste prijs van WUA! Vorig jaar juni bekroonde het onderzoeksbureau ons al tot beste aanbieder Franse vakantiehuizen. In september wonnen we op basis van WUA!-onderzoek zelfs de all-over reisaward ‘Beste Reiswebsite’. Sowieso waren de laatste maanden een feestelijke periode. In april 2014 mochten we de Zoover Award voor ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’ in ontvangst nemen en consumenten verkozen ons als ‘Beste Vakantiehuisaanbieder 2014’ op Reisgraag. Dank voor jullie waardering!