Vakantiefoto

Liggen jouw vakantiefoto’s ook alweer een tijdje op de plank? Had jij tijdens je laatste vakantie ook allerlei goede voornemens om dit keer écht een fotoalbum te maken van je vakantiekiekjes, maar is het er weer niet van gekomen? Dan is dit het perfecte moment om aan de slag te gaan! Dit is niet alleen dé manier om oude vakantieherinneringen op te halen, maar het zorgt ook voor een extra hobby. Bij Belvilla geven we nu maar liefst 3 vouchers voor een fotoalbum van hetfotoalbum.nl weg! Lees snel verder hoe jij jouw perfecte fotoboek vol vakantieherinneringen maakt én hoe je meedoet aan deze winactie!

Vakantiefoto ijsje

Afdrukken of zelf plakken?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is de volgende: ga je zelf foto’s afdrukken en deze los inplakken of ga je aan de slag met een digitaal fotoboek? Welke optie je ook kiest, er zijn genoeg mogelijkheden om jouw creativiteit op de vrije loop te laten. Haal bijvoorbeeld verschillende knutselspullen in huis, zoals gekleurde stiften, washi tape en leuke stickers, om zo jouw boek helemaal naar jouw persoonlijke smaak te maken! Ga je toch liever voor een digitale variant? Ook hier zijn ontelbaar veel mogelijkheden om je album te personaliseren, door verschillende achtergronden en indelingen te kiezen. Zo maak je iedere pagina uniek!
Bij hetfotoalbum.nl heb je volop keuze, zodat je zeker weet dat dit fotoalbum jouw bijzondere herinneringen extra lang in stand houdt!

Gezinsfoto op vakantie

Tips voor het maken van een fotoboek vol vakantieherinneringen

Om van jouw fotoboek een groot succes te maken, waar je nog jarenlang met plezier doorheen bladert, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. 

1. Begin met sorteren

Voordat je begint met het album is het wel zo handig om alle vakantiefoto’s te sorteren. Welke foto’s zijn minder mooi dan gedacht of zijn misschien dubbel? Filter deze foto’s eruit en maak een selectie van jouw favoriete vakantiekiekjes! Om het jezelf nog makkelijker maken, kun je deze ook nog opdelen in verschillende categorieën, zoals eten, uitzichten en foto’s waar je zelf op staat. Je kunt er ook voor kiezen om de foto’s op chronologische volgorde in het fotoboek te verwerken. Ook dan is het handig om deze vooraf te sorteren, zodat je je tijdens het maken van het album alleen maar hoeft te focussen op het eindresultaat!

2. Maak een mooie kaft

De eerste indruk blijft altijd hangen! Zorg daarom voor een mooie omslag van je fotoboek. Zo krijg je zelf meer zin om het boek zo af en toe open te slaan en staat het fotoalbum ook nog eens extra mooi in de kast. Of misschien leg je dit prachtige boek vol herinneringen wel op de salontafel of verdient het een speciaal plekje op de boekenplank. Jij kiest!

3. Zorg voor een persoonlijke touch

Jouw vakantieherinneringen en -kiekjes maken dit fotoboek uniek. Zorg er daarom voor dat dit je het fotoalbum zo uniek mogelijk maakt door het toevoegen van persoonlijke touches. Dat kan door herinneringen of extra informatie toe te voegen, zodat er iets meer context bij de foto’s komt. Ook is het een leuk idee om een soort stadsgids te maken, bijvoorbeeld van een citytrip, met een kaart van de stad. Hier kan je bijvoorbeeld markeren waar jullie verbleven, waar je die ene keer overheerlijk geluncht hebt of dat mooie uitzichtpunt waar je de zonsondergang hebt gekeken.

4. Gebruik zoveel pagina’s als nodig

Bespaar niet op het aantal pagina’s door zo veel mogelijk foto’s op één pagina te proppen. Zo wordt je fotoalbum te druk en onoverzichtelijk. Kies daarom liever voor wat extra pagina’s dan te veel foto’s. Combineer foto’s in verschillende formaten, waarbij je jouw favoriete vakantiefoto’s natuurlijk extra groot laat terugkomen. Je kunt er zelfs voor kiezen om een foto als panorama pagina terug te laten komen!

Het maken van een fotoalbum

Hoe doe ik mee?

Heb jij al zin om van jouw originele vakantiefoto’s een fotoboek te maken? En komen jouw vakantieherinneringen ook spontaan weer naar boven borrelen? Tijdens het maken van jouw fotoalbum waan je jezelf weer op dat heerlijke terras in Spanje, likkend aan een ijsje in Italië of skiënd van de piste in Oostenrijk. Deel jouw mooiste/favoriete vakantiefoto ooit via Facebook of Instagram. Gebruik #belvillathrowback of post je foto in de comments en maak kans op een vakantie fotoalbum vol prachtige herinneringen.

Actievoorwaarden

 • Je kunt aan de actie deelnemen van t/m 10 juli 2020 op onze Facebook en Instagram pagina’s
 • Bij deelname maak je kans op een fotoboek van hetfotoalbum.nl
  vol vakantieherinneringen.
 • De 1e prijs bedraagt een voucher voor een fotoalbum t.w.v. 100 euro, de 2e prijs een voucher t.w.v. 75 euro en de 3e prijs een voucher t.w.v. 50 euro.
 • Wij maken een selectie van de leukste vakantiefoto’s. Via Instagram kun je vervolgens stemmen op jouw favoriet. De foto met de meeste stemmen wint de 1e prijs, gevolgd door de 2e en 3e prijs.
 • De winnaar wordt bekendgemaakt op 14 juli 2020 op de Facebookpagina van Belvilla
 • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten
 • De prijs is op naam en niet overdraagbaar
 • De winnaar geeft toestemming om zijn of haar naam en eventueel foto’s of ervaringen van de vakantie te gebruiken bij promotionele activiteiten van Belvilla
 • De voucher van hetfotoboek.nl is geldig t/m 1 juli 2021
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
 • Belvilla medewerkers, familie van Belvilla medewerkers en Belvilla huiseigenaren zijn uitgesloten
 • Belvilla mag gedurende de actieperiode de voorwaarden wijzigen