Kindvriendelijke vakantiehuizen bij Belvilla

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur! Gaan jullie dit jaar lekker op vakantie met het gezin in eigen land? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis voor de zomervakantie, waar het hele gezin een vakantie beleeft om nooit te vergeten! Bij Belvilla vind je een ruim aanbod met kindvriendelijke huizen, waarbij aan de veiligheid van de kinderen is gedacht. Benieuwd naar deze vakantiehuizen? Lees dan snel verder en bekijk onze top 3 kindvriendelijke vakantiehuizen in Nederland hier!

1. Volop vermaak op Recreatiepark Duinhoeve

Dit vakantiehuis ligt op het kindvriendelijke Recreatiepark Duinhoeve, direct tegen de grootste zandverstuiving van Europa, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.In de omgeving tref je verschillende mogelijkheden voor het maken van uitstapjes voor jong en oud. Enkele voorbeelden hiervan zijn attractiepark De Efteling (8 km) en Safaripark Beekse Bergen (16 km) De faciliteiten op het park zelf, zoals de speeltuin en het recreatieteam, zijn met name gericht op kinderen tot 12 jaar. Het chalet zelf is voorzien van een comfortabele inrichting en vanaf het terras kun je de kinderen goed in de gaten houden, terwijl ze heerlijk ravotten in de tuin. 

Bekijk dit vakantiehuis hier

2. Genieten aan de Markelose bossen

Dit vakantiehuis ligt in een omgeving vol rust en natuur. Het maakt deel uit van een vakantiepark, dat aan de rand van de Markelose bossen ligt.  Een mooi aangelegde waterstroom, met romantische bruggetjes, manoeuvreert zich dwars door het vakantiepark langs de luxe chalets. Hoewel Vakantiepark Hessenheem gekenmerkt wordt door de rust, kun je gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen Buitencentrum. Op mooie zomerdagen kun je bijvoorbeeld een duik nemen in het zwembad en je kunt een hapje eten bij Buur & Buuf, een begrip in de directe omgeving. Terwijl jij geniet van de luxe en rust van dit vakantiepark, vermaken de kinderen zich uitstekend en geniet iedereen van een heerlijke vakantie in eigen land!

Bekijk dit vakantiehuis hier

3. Uitwaaien aan de kust

Ook dit moderne chalet bevindt zich op een vakantiepark. Parc du Soleil is een kleinschalig vakantiepark met comfortabele chalets en kampeerplaatsen, aan de rand van de duinen van de Zuid-Hollandse kust. Het park is voorzien van vele faciliteiten voor jong en oud, zodat iedereen zich hier kan vermaken! Het wordt omgeven door veel groen en ligt op slechts 10 fietsminuten van zee en strand. In het hoogseizoen is er bovendien een recreatieteam voor de kinderen. Bij slecht weer kunnen zij terecht in de indoor speeltuin. Ook het overdekte zwembad met kinderbad is dan een uitkomst. Kortom, voor ieder wat wils!

Bekijk dit vakantiehuis hier

Waar ga jij deze zomervakantie heen?

Heb jij al besloten waar je deze zomervakantie heen gaat met het gezin? Wordt het een vakantie in het zuidelijke Limburg of ga je liever voor een vakantie aan de Nederlandse kust? Ook in andere provincies, zoals Friesland, Gelderland en Noord-Brabant vind je bij Belvilla een ruim aanbod kindvriendelijke vakantiehuizen in Nederland.

Bekijk hier alle kindvriendelijke vakantiehuizen