Belvilla heeft vakantiehuizen in alle soorten en maten. Zo ook dit schattige molenaarshuisje, gelegen in Het Zand, Noord-Holland. Dit unieke vakantiehuisje neemt je mee terug in de tijd en biedt bovendien een heerlijke plek om tot rust te komen. En dat allemaal op een half uurtje fietsen van het strand! Lijkt overnachten in dit molenaarshuisje jou ook wel wat? Lees dan snel verder!

Unieke overnachting in Noord-Holland

Bij de oude watermolen in ‘t Zand staat een schattig schuurtje, dat is omgebouwd tot een molenaarshuisje. Dit molenaarshuisje is dan ook de unieke plek voor een romantische vakantie met je partner! Het vakantiehuisje is gezellig ingericht met wereldse en creatieve invloeden, die terug te vinden zijn in het interieur. De sfeervolle inrichting wordt versterkt door de aanwezigheid van de open haard. Hier breng je knusse avonden door met je geliefde. Vanuit de nok geniet je van een fantastisch uitzicht.

De omgeving

De oude watermolen met bijbehorend molenaarshuisje bevindt zich in ‘t Zand, op ongeveer een half uur fietsen van het strand van Callantsoog. Maar de omgeving is veel meer dan alleen strand! Het centrum van Schagen ligt ook op een half uur fietsen en het gebied is ideaal om met een bootje verkennen. Romantischer kan het bijna niet toch? Neem een picknick mee, vaar door de kalme wateren en meer aan in het karakteristieke dorpje Oudesluis om door het centrum te slenteren. Het is een ideaal vakantiehuis voor mensen die van rust en natuur houden. Toch zin in een dagje de stad in? Alkmaar ligt op slechts 20 km afstand, waar je onder andere de beroemde kaasmarkt en het Hollands Kaasmuseum kunt bezoeken. 

Wil jij overnachten in dit molenaarshuisje?

Zie jij jezelf wel verblijven in dit molenaarshuisje? Wacht dan niet langer en boek dit vakantiehuis direct bij Belvilla! Geniet van het fantastische uitzicht, terwijl je een romantische vakantie met je partner doorbrengt. De ideale plek om even bij te komen en volop te genieten van het samenzijn. Waar wacht je nog op?

Bekijk hier dit unieke molenaarshuisje