Ben jij een après-skiër, kilometervreter, vroege vogel, waaghals, stuntelaar of toch een mooi-weer skiër? En herken jij jouw vrienden of familie in de andere type wintersporters? Doe mee met onze wintersportactie door jouw vrienden aan types te koppelen, en maak kans op een wintersportverblijf in Oostenrijk voor 6 personen!

Op de piste kom je allerlei wintersport types tegen. Je bent zelf vast een ander type dan jouw vrienden of familieleden. Maar voor ieder type is een plaatsje op de piste! Wij zijn er heel erg benieuwd naar met welke types jij op vakantie gaat. Vul het in op de actiepagina en maak kans op verschillende prijzen.

1e prijs: Wintersportvakantie voor 6 personen, inclusief € 750 zakgeld

De hoofdprijs van deze actie is het verblijf in een wintersporthuis van Belvilla. Samen met vijf anderen mag de winnaar in een luxe Design-appartement in skigebied Zell am See-Kaprun verblijven. Tijdens je vakantie ben je van alle gemakken voorzien. Zo is er in het complex ook een wellness aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden. Maar wat nog wel het allerbelangrijkste is wanneer je op wintersport gaat: de skibus stopt op 300 meter afstand, waardoor je binnen no time op de piste staat.

Bekijk het vakantiehuis

Overige prijzen

Natuurlijk kan er maar één de grote winnaar zijn, maar gelukkig kunnen we ook veel andere deelnemers verblijden met andere prijzen. Zo geven we maar liefst 2 x een GoPro camera weg. Kun je tijdens je wintersportvakantie de gaafste momenten vastleggen, ook óp de latten! Of misschien win je wel een vakantiecheque ter waarde van € 450. Dan kun je zelf een Belvilla uitzoeken die helemaal aan jouw wensen voldoet. Tot slot geven we ook nog eens 30 x 2 tickets weg voor SnowWorld. Dan ga je helemaal goed voorbereid op wintersportvakantie!

Waar wacht je nog op? Doe hieronder snel mee aan de winactie en wie weet zit jij dan binnenkort samen met je vrienden of familie in Oostenrijk!

Doe mee!