Dicht bij huis… en toch zo anders! De Ardennen… De groene parel van België waar de tijd soms even lijkt stil te staan. De regio is bij uitstek de plek om samen met je hond te genieten van een heerlijke wandeling. Wat wil je ook met zulke mooie bossen, glooiende heuvels, uitgestrekte weides en talrijke riviertjes in de directe omgeving!

Waarom de Ardennen?

De Ardennen staan bekend om de prachtige natuur, wisselende landschappen en vele wandelroutes. Op een kleine afstand van huis wanen jij en je hond julliezelf helemaal in een andere wereld. Het relatief vlakke landschap vraagt om wandelend ontdekt te worden. De paden leiden je te voet door de sprookjesachtige Belgische omgeving. Heerlijk wandelen met je trouwe viervoeter maken je vakantie in de Ardennen een onvergetelijke ervaring. Als je van wandelen houdt, zijn alle seizoenen wel een bezoekje aan de Ardennen waard. Gaat jouw voorkeur uit naar de kleurrijke herfst? Of toch de zomer, als alle velden vol met bloemen staan. Ook voor de cultuurliefhebbers zijn er mooie, historische en gezellige steden voor een ontspannen weekendje weg!

Vakantiehuizen met de hond

Een vakantie met je hond kan soms best spannend zijn. Om je te verzekeren van een aangename vakantie heb je bij Belvilla een ruime keuze aan vakantiehuizen waar jij en je hond welkom zijn! Kies bijvoorbeeld voor een mooie vakantiewoning met een omheinde tuin in de Ardennen. Hier kan je hond veilig in de tuin rondlopen. Wil je met twee of misschien zelfs drie honden op pad? Belvilla heeft ook vakantiehuizen geschikt voor meerdere honden. Om je in dit ruime aanbod een handje op weg te helpen, hebben wij drie vakantiehuizen op een rijtje gezet!

Authentiek chalet met ruime tuin

Dit prachtige chalet is midden in de Ardense natuur gelegen en geschikt voor zes personen en één hond. Smul van een heerlijk Belgisch biertje op het terras, laat de hond ravotten in de tuin en luister intussen naar het geluid van het nabijgelegen riviertje. Een weekendje in dit authentieke chalet is puur genieten!

Bekijk dit vakantiehuis

Groot vakantiehuis geschikt voor meerdere honden

Dit grote vakantiehuis is geschikt voor zestien personen en drie honden. Tussen de heuvels en in hartje Ardennen geniet je hier van luxe en comfort. De woning is namelijk voorzien van sauna, bar, houtkachel, barbecue en voetbaltafel. Op het speelterrein met omheining kunnen jij, de hond(en) en kinderen zich helemaal uitleven!

Bekijk dit vakantiehuis

Unieke boerderijwoning met omheinde tuin

In deze landelijke boerderijwoning zijn jij en je hond van harte welkom! Laat je verbazen door de rustieke inrichting, de ruime binnenplaats en omheinde tuin van deze woning. Het vakantiehuis is geschikt voor vijf personen. Dit maakt het een perfect verblijf voor een ontspannen gezinsvakantie. Wist je dat Frankrijk zich op slechts 800 meter bevindt!

Bekijk dit vakantiehuis

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Duik dan snel in ons aanbod en vind jouw ideale Belvilla!

Bekijk alle hondvriendelijke vakantiehuizen