Curaçao is dé plek voor een heerlijke vakantie. Wanneer je het vliegtuig uitstapt, krijg je al meteen het Caribische vakantiegevoel. De twee populairste stranden van Curaçao zijn Mambo Beach en Jan Thiel, daarnaast zijn er ook veel prachtige kleinere baaitjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. De zee is perfect om te snorkelen als je geluk hebt kom je zelfs schildpadden tegen! Daarnaast kan je ook heerlijk eten op Curaçao, kies je liever voor een restaurant in Willemstad of juist een restaurant waarbij je met je voeten in het strand zit en het geruis van de zee op de achtergrond hoort? Wij hebben een mooi aanbod aan huizen op Curaçao en hebben de leukste 6 voor je op een rijtje gezet.

1. Modern ingerichte villa vlakbij Mambo Beach (CW-00000-08)

Vanuit deze luxe villa geniet je van een heerlijke tropische vakantie op Curaçao. De villa is modern ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Daarnaast wordt de villa omgeven door een tropische tuin en wat heerlijk is, is dat je een eigen zwembad tot je beschikking hebt. Heerlijk voor de frisse ochtendduiken. Heel de dag weggeweest? Pak na het bezoeken van de leuke hotspots op Curaçao een goed glas wijn en ontspan.

Bekijk dit vakantiehuis

2. Beleef het echte Caribische gevoel vanuit dit vakantiehuis (CW-00000-09)

Dit prachtige vakantiehuis ligt op het Mambo Beach Boeddha Resort. Wanneer je de deuren openslaat van het vakantiehuis krijg je meteen het Caribische gevoel. Het vakantiehuis is modern ingericht en heeft een ruime woonkamer en keuken. Er is ruimte voor jou en zes anderen. Vanuit het huis ben je zo op het mooie strand van Mambo Beach, waar je geniet van het zonnetje en de leuke strandtentjes.

Bekijk dit vakantiehuis

3. Ruim vakantiehuis met zijn vieren (CW-00000-10)

Hoe fijn is het als je de deur van je slaapkamer uitloopt en je zo op het terras staat? Vanuit dit vakantiehuis is dat het geval. Ontbijt lekker in het zonnetje en maak je daarna klaar voor een heerlijk dagje strand. Ook dit mooie vakantiehuis ligt op het Mambo Beach Boeddha Resort. Op het resort ervaar je het ultieme vakantiegevoel!

Bekijk dit vakantiehuis

4. Ruim zwembad gelegen na bij het vakantiehuis (CW-00000-11)

Ga je maar met zijn tweeën naar Curaçao en wil je liever niet in een hotel? Dan is dit vakantiehuis perfect voor jou. Het huis heeft een ruime keuken en woonkamer waarin je genoeg ruimte hebt. Daarnaast is er een mooie slaapkamer met openslaande tuindeuren. Een voordeel van dit huis op het Mambo Beach Boeddha resort is dat er verschillende faciliteiten zijn waar je gebruik van kunt maken.

Bekijk dit vakantiehuis

Naast deze mooie vakantiehuizen op het Mambo Beach Boeddha resort hebben we ook nog andere vakantiehuizen op Curaçao in ons aanbod. De volgende twee liggen vlak bij de Jan Thiel baai.

5. Sla de tuindeuren open en geniet (CW-00064-01)

Word wakker, sla de tuindeuren open en ga voor een actieve workout of neem een duik in je eigen privé zwembad. Deze villa ligt op het luxe Boca Gentil resort in Jan Thiel. Vanuit hier ben je zo op Jan Thiel baai waar je met je voeten in het zand kan dineren. Ook al ben je tijdens een vakantie op Curaçao het grootste deel van de tijd buiten, is het ook belangrijk dat de villa er goed uitziet. Deze villa is ruimtelijk ingericht en heeft vier slaapkamers waardoor je met het hele gezin ruimte genoeg hebt.

Bekijk dit vakantiehuis

6. Een appartement op loopafstand van Jan Thiel (CW-00000-50)

Wat heerlijk, een appartement op loopafstand van de Jan Thiel baai. Dit appartement is perfect voor jou en je geliefde en is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het appartement een knusse woonkamer en een open keuken. Je hebt je eigen terras waar je lekker kan loungen op de ligbedden! Pak de auto of een taxi en bezoek de gekleurde straatjes van Willemstad.

Bekijk dit vakantiehuis

Bekijk al onze vakantiehuizen op Curaçao