Rixt Ameland Buren meidenweekend Belvilla vakantiehuizen

Bonnie Dubois is blogger van onehandinmypocket.nl. Onlangs was zij met haar nicht Jacq en hun kinderen drie dagen op Ameland. Ze verbleven in Villa Rixt, een heerlijke vakantiewoning van Belvilla. Lees je mee in deze gastblog van Bonnie?

“We zien het helemaal zitten!”

“Jacq en ik heb er al tijden zin in, quality time met onze meiden in een groot vakantiehuis.”, zo start Bonnie haar verhaal. “Op de site van Belvilla vallen we al snel voor villa Rixt, een vakantiewoning op Ameland. Ameland… uitwaaien, banjeren op verlaten stranden. We zien het helemaal zitten! Ruim een maand van tevoren leg ik contact met de VVV in Ameland en regel ik fietsmappen en plattegrondjes van het eiland. Ik plan uitjes, regel de overtocht en boek fietsen.”

Vakantiehuis Rixt duinen Ameland Buren Belvilla vakantiehuizen

Ze vallen al snel voor villa Rixt, een vakantiewoning op Ameland

Girls only

Een girls only weekend, dat is wat Bonnie heeft gepland! “Jacq, Nico (14), Mia (12), Jet (11), Jade (11) en ik fietsen om 21.00 uur in het donker op zoek naar ons vakantiehuis Rixt in het dorpje Buren. De auto hebben we op het vasteland achtergelaten. We hebben de grootste lol. De meiden hebben namelijk bij de fietsverhuur tandems uitgezocht en doen nu hun uiterste best de stalen rossen onder controle te krijgen. Daar is ons vakantiehuis! Zelfs in het donker zien we hoe groot en mooi onze villa-voor-2-dagen is. We voelen ons gelijk thuis. Een fijne inrichting en heerlijk ruime kamers. Als we “thuis” zijn vullen we onze tijd met tv kijken, spelletjes doen, tijdschriften lezen en knutselen. Villa Rixt ligt in een heel mooi duinlandschap op 250 meter van het strand. In de tuin staat een speeltoestel en in de buurt zijn ook veel speelweides. Onze meiden “hangen” natuurlijk veel liever in de coole villa maar kunnen wat verloren momentjes schommelen toch ook niet weerstaan. We hebben een heerlijk weekend op Ameland met als hoogtepunten onze accommodatie en de fietstochtjes op de luxe tandems. Meer lezen? Check mijn blog www.onehandinmypocket.nl.”

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ZdEcPreRmiA&w=480&h=360]

vakantiehuis Rixt Ameland Buren meidenweekend Belvilla vakantiehuizen

In het vakantiehuis kijken ze tv, doen spelletjes, lezen tijdschriften en knutselen ze.

vakantiehuis Rixt Ameland Buren uitzicht duinen spelletje Monopoly Belvilla vakantiehuizen

Dat is lekker Monopoly spelen, met zo’n uitzicht!

vakantiehuis Rixt Ameland Buren speeltoestel schommel Belvilla vakantiehuizen

“Onze meiden “hangen” natuurlijk veel liever in de coole villa maar kunnen wat verloren momentjes schommelen toch ook niet weerstaan.”, zegt Bonnie.

Ook uitwaaien op Ameland?

Heeft het verhaal van Bonnie je aangestoken? Neem dan eens een kijkje bij de vakantiehuizen op Ameland van Belvilla. Of zoek je meer algemeen een vakantiehuis op de Waddeneilanden? We zijn erg benieuwd hoe jij het ervaart!