Heb jij nog geen plannen voor een vakantie of weekendje weg in december? Dan hebben wij een leuke tip voor jou! Wanneer je in één van onderstaande Belvilla vakantiehuizen verblijft, krijg je er een gratis uitgebreide kerst high tea bij in restaurant Zilte Zoen in Bergen.

Gratis high tea bij restaurant Zilte Zoen

December is de maand als het gaat om lekker eten en gezelligheid. Onze huiseigenaren dragen daar graag een steentje aan bij! Wanneer je in december verblijft in vakantiehuis Beachhouse I, Beachhouse II of Beachhouse XL in Bergen, dan krijg je per boeking twee vouchers waarbij er twee personen gratis van een uitgebreide kerst high tea kunt genieten bij restaurant Zilte Zoen. Dit restaurant ligt op 50 meter loopafstand van het vakantiehuis. Boek je Beachhouse XL? Dan krijg je in plaats van twee vouchers, er vier (geschikt voor een gratis high tea voor 4 personen)! Belangrijk is wel dat er vooraf gereserveerd moet worden bij het restaurant. Van de high tea-actie kan geen gebruik gemaakt worden tussen 24 en 26 december 2018.

Vakantie in Bergen aan Zee

Ga er fijn tussenuit in december en kies voor een vakantie in Bergen aan Zee. In deze veelzijdige badplaats is ontzettend veel te doen. Beachhousse I, II en XL zijn sfeervolle appartementen die op nog geen 100 meter van het Noordzeestrand liggen. Tijdens een verblijf ben je omringt door duinen, heidegras en strandpaviljoens. Het is dan ook zeker dat jij een ultiem vakantiegevoel ervaart wanneer je hier een aantal nachten doorbrengt!

Beachhouse bestaat uit twee appartementen die je afzonderlijk of samen kan boeken. De appartementen beschikken over een gemeenschappelijk terras met lounge. Wandel zo vanaf je appartement naar het brede zandstrand of maak een tocht door de bossen. Het dorpje Bergen mag je ook zeker niet overslaan!

Bekijk beschikbaarheid van Beachhouse I
Bekijk beschikbaarheid van Beachhouse II
Bekijk beschikbaarheid van Beachhouse XL