De winter is natuurlijk de ideale periode om lekker op de bank te kruipen met een dekentje en Netflix. Maar het is ook de perfecte periode om alvast na te denken over je volgende zomerbestemming. Want zeg nu zelf: er is toch niets fijner dan in de koude maanden al uit te kunnen kijken naar je zomervakantie? Wij zetten graag onze top 5 bestemmingen voor je op een rijtje

1.  Blijf lekker dichtbij in Nederland

Je verwacht het misschien niet, maar ons kleine kikkerlandje is populairder dan ooit! Er zijn dan ook genoeg mooie plekjes te ontdekken. Denk maar eens aan de gezellige dorpjes en steden aan de Nederlandse kust of de mooiste wandel- en fietsroutes in Limburg of op de Veluwe. En als we dan weer zo’n mooi weer hebben als afgelopen zomer, dan kan jouw vakantie toch niet meer stuk?

2.  Kies voor La Dolce Vita in Italië

Italië blijft natuurlijk een geliefde bestemming. De pizza’s, pasta’s en ijsjes zijn daar zo lekker dat je echt niet meer naar huis wilt of dat je juist ieder jaar weer terug wilt. Naast al dat lekkere eten, is Italië natuurlijk ook een prachtige bestemming om zijn mooie kustlijnen, idyllische dorpjes en gastvrije bevolking. Ben je al overtuigd?

3.  Geniet van het mooie leven in Frankrijk

Frankrijk kan natuurlijk niet ontbreken in onze top 5. Want of je nu op zoek bent naar een vakantie aan de kust of midden in de natuur, in dit land kan het allemaal. Daarnaast dromen we natuurlijk allemaal weg als we het hebben over de heerlijke wijnen en fantastische lokale keuken. Welke regio heeft jouw voorkeur in de zomer?

4.  Proef tapas en sangria in Spanje

Spanje is en blijft natuurlijk een favoriete bestemming in de zomer. De warme temperaturen, het heerlijke eten, de prachtige kustlijnen en bijzonder mooie dopjes en steden, maken jouw vakantie hier compleet. Zowel het noorden als het zuiden van Spanje is een bezoekje waard. Met wie ga jij deze zomer dit prachtige land ontdekken?

5. Bewonder de natuur in Oostenrijk

Naast dat Oostenrijk wintersportbestemming nummer 1 is, behoort dit mooie land ook tot onze top 5 zomerbestemmingen. Ben jij een echte wandelliefhebber, loopt het water je in de mond als we het hebben over Kaiserschmarrn en zou je wel eens een duik willen nemen in een van de vele helderblauwe bergmeren? Dan is Oostenrijk misschien wel jouw volgende bestemming. Wie neem jij mee?

Alle vakantiehuizen