De mooiste dinertafels in een vakantiehuis voor de kerstdagen

Het traditionele kerstdiner met het gezin is voor velen heilig. Kies dit jaar voor een uniek alternatief en knijp er even tussenuit in een vakantiehuisje. Ga lekker dicht bij huis op vakantie en maak breng de kerstdagen door in een andere omgeving. Doe samen de boodschappen en bereid zo een heerlijk kerstdiner voor een onvergetelijke kerst. Voor het uitgebreide diner heb je natuurlijk genoeg plek aan en op tafel nodig. Lees daarom dit top 4 lijstje met de mooiste dinertafels in een vakantiehuis voor de kerstdagen.

Kerst aan zee

Wil jij na het kerstdiner heerlijk uitwaaien op het strand? Of op tweede kerstdag een lange boswandeling maken? Het kan allebei! Vanuit dit prachtige landhuis gelegen achter de duinen en op loopafstand van het bos. Deze unieke vakantiewoning maakt ook nog eens deel uit van een monumentale stolpboerderij in Egmond aan den Hoef! Doordat de oorspronkelijke details bewaard zijn gebleven na de restauratie heeft het hele huis een knusse en sfeervolle inrichting. De ruime woonkamer en keuken met een riante eettafel zijn ideaal voor de kerstdagen. Kortom, een ideaal huis voor een uitgebreid kerstdiner!

Bekijk hier dit vakantiehuis

De mooiste dinertafels in een vakantiehuis voor de kerstdagen

De Jingle-Bel-villa

Hoor jij de Jingle Bells nog niet? Misschien dan wel in de rustige omgeving van deze sfeervolle boerderij in Friesland. Deze prachtige accommodatie heeft een luxe uitgeruste keuken, waar je de lekkerste gerechten kan maken voor het perfecte kerstdiner. Voor dit laatste is er natuurlijk wel een grote eettafel met genoeg plek nodig voor iedereen. Heb jij even geluk! Daar ontbreekt het dit vakantiehuis ook niet aan. Bovendien heeft dit vakantiehuis ook nog een blokhut, waarin een buitenkeuken en een barbecue aanwezig zijn. Genoeg plek dus ook voor ieder om zijn gerecht te maken!

Bekijk hier dit vakantiehuis

De mooiste dinertafels in een vakantiehuis voor de kerstdagen

Een extravagante kerst

Wil jij dit jaar kerst op een unieke manier meemaken? Vier dan de kerstdagen in deze bijzonder ingerichte Vlaamse schuur. Bij de entree ontdek je al dat dit qua bouwstijl, meubels en decoratie iets speciaals is. Elke ruimte in dit vakantiehuis lijkt “een stilleven” en is in de details ingericht. Het huis heeft dan ook een prachtige eetkamer met een grote eettafel voor jouw speciale kerstdiner. Bovendien heeft dit huis een heerlijk bubbelende jacuzzi buiten. Buik jij hierin lekker uit na het eten met een glaasje wijn? 

Bekijk hier dit vakantiehuis

De mooiste dinertafels in een vakantiehuis voor de kerstdagen

Weg met de kerststress

Vind jij het heerlijk om ontspannen te kunnen uitbuiken na het kerstdiner? In deze prachtige vakantieboerderij in Overijssel kan dit! Na een uitgebreid diner in de knus ingerichte eetkamer met een grote eettafel, kan je zo doorlopen naar je eigen wellnessruimte. Hier vind je onder andere een houten sauna, dompelbad, voetenbad, verschillende soorten douches en ligstoelen. Bovendien is er buiten ook nog een hottub te vinden om te proosten met je geliefde op een geslaagd kerstdiner. Zo kom je de kerstdagen wel door, toch?

Bekijk hier dit vakantiehuis

De mooiste dinertafels in een vakantiehuis voor de kerstdagen

Aan welke tafel eet jij dit jaar met het kerstdiner?

Ben jij klaar om dit jaar lekker uit te pakken met het kerstdiner? Dit kan allemaal natuurlijk ook vanuit een van deze vakantiehuizen. Zit jij met kerst graag lekker lang aan tafel in een sfeervol ingericht huis met een prachtige omgeving? Spendeer dan de feestdagen buitenshuis en kies je kersthuis uit dit lijstje: de mooiste dinertafels in een vakantiehuis voor de kerstdagen. Beleef jij dit jaar een onvergetelijk kerstdiner? 

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Nederland