De mooiste vakantiehuizen met een open haard

De feestdagen staan weer voor de deur! Het is weer de gezelligste tijd van het jaar, de maand waarin we samen met het gezin kerst mogen vieren. Wil jij de kerst dit jaar op een unieke manier vieren? Denk er dan eens aan met deze dagen verblijven in een sfeervol vakantiehuis. Geniet bij een knisperend haardvuur van een heerlijk kerstdiner. Overdag verken je de prachtige omgeving en ’s avonds zoek je binnen de gezelligheid op. Zo wordt de kerst dit jaar onvergetelijk! Belvilla helpt je graag een handje. Lees hieronder de mooiste vakantiehuizen met een open haard voor de kerstdagen. 

De oude kerst boerderij uit 1871 

Met het gezin de kerstdagen vieren in een vakantiehuis belooft dagen vol gezelligheid en genieten. Wissel je graag op eerste kerstdag de kerstcadeaus uit van onder de kerstboom of geniet je ‘s avonds heerlijk van een uitgebreid kerstdiner? Hoe dit onvoorspelbare jaar ook gaat verlopen, kerst vier je natuurlijk met het hele gezin. Dit vakantiehuis is dan ideaal voor een groot gezin met de vele speeltoestellen in de tuin en de 6 slaapkamers. Bovendien bevindt de boerderij zich midden in de Zeeuwse natuur en geeft het huis je door de knusse inrichting een fijn gevoel: je voelt je meteen thuis!

Bekijk hier dit vakantiehuis

De mooiste vakantiehuizen met een open haard

Midden tussen de kerstbomen 

Breng je deze gezellige tijd van het jaar het liefst door midden in de natuur? Vind je het heerlijk om op tweede kerstdag door de bossen te wandelen en ’s avonds bij het haardvuur te genieten van een warme kop chocolademelk of misschien wel van een wijntje? Vanuit deze stijlvolle vakantiewoning op het platteland van Nieuwleusen kan dit allemaal! Het biedt de perfecte uitvalsbasis voor een aantal dagen genieten van de omgeving en elkaars gezelschap. Bijzonder aan deze vakantieboerderij is dat het 2 luxe badkamers heeft met een ligbad en een sauna. Daar komt nog bij dat het huis een prachtige grote open haard heeft. Ideaal voor na een frisse wandeling om je op te warmen! 

Bekijk hier dit vakantiehuis

Het kersthuis met een vreugdevuur

De kerstdagen vieren met het gezin betekent lekker veel quality time! In dit vakantiehuis op een prachtig landgoed in Overijssel kan dat maar al te goed. Het huis heeft een echte inrichting in de kerstsferen dankzij de knalrood gekleurde meubels en behang. Dit creëert samen met de grote open haard een knusse winterse sfeer. Bijzonder aan dit vakantiehuis is dat het ook nog een prachtige buitenhaard heeft onder het overdekte terras. Samen met je geliefde kan je hier romantisch genieten van het uitzicht, terwijl de de kinderen zich vermaken in het speelbos. 

Bekijk hier dit vakantiehuis

De mooiste vakantiehuizen met een open haard

“Ho ho ho”  voor dit luxe kersthuis!

Weg met kerst kan natuurlijk ook heel goed met z’n tweetjes! Deze tijd van het jaar is ideaal voor lange, romantische wandelingen en gezelligheid binnenshuis. En wat is er nou fijner om samen van wat quality time te genieten dan met een beetje luxe erbij? In deze “wellness boerderij”  in Overijssel kan je ontspannen in zowel de infraroodsauna als de Finse sauna. Of wat dacht je van een frisse duik nemen in een van de twee zwembaden? De kerstdagen kunnen in dit luxe vakantiehuis niet meer stuk! 

Bekijk hier dit vakantiehuis

De mooiste vakantiehuizen met een open haard

Weet jij al voor welke open haard jij dit jaar met kerst zit?

Wil jij deze kerstdagen nog sfeervoller maken dan vorig jaar? Maak dit jaar dan de kerst perfect met een knus ingericht huis en een knisperende open haard. Dit laatste heeft helaas niet iedereen in huis, maar zorgt zeker voor de beste kerstsfeer. Speel samen gezellig spelletjes, drink een heet kopje thee of smikkel van een lekker hapje vooraf het kerstdiner. En dit alles behaaglijk voor de open haard. Wat wil je tijdens de koude wintermaanden nog meer? Bekijk daarom snel een van de de mooiste vakantiehuizen met een open haard voor de kerstdagen. Kom jij hier de kerstdagen doorbrengen met gezin?

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Nederland