Belvilla-app iPhone Belvilla vakantiehuzien

Anderhalf jaar geleden lanceerden wij een app voor iPhones en iPads. Deze eerste versie van de Belvilla-app maakte het al mogelijk om zorgeloos je vakantiehuis te zoeken en boeken. In de vernieuwde versie van de Belvilla-app hebben we niet alleen diverse handige functionaliteiten toegevoegd. Je hebt nu ook meer mogelijkheden om je favoriete vakantiebestemming te selecteren en we hebben diverse verbeteringen doorgevoerd in het boek- en betaalproces. Wat vind je ervan?

We zetten diverse verbeteringen van de app voor je op een rijtje.

Filteren op prijs

Een veelgehoorde wens is dat mensen hun zoekopdracht willen filteren op prijs. Dat kun je op de Belvilla-website en nu dus ook op je smartphone en tablet via de app. Je geeft eenvoudigweg een prijsrange aan, waardoor je een selectie krijgt van vakantiehuizen specifiek voor jouw budget.

iPhone app filteren op prijs Belvilla vakantiehuizen

Onze vernieuwde app biedt de mogelijkheid om vakantiehuzien te filteren op prijs

‘Mijn Belvilla’ via de app

De voordelen die ‘Mijn Belvilla’ op de website al heeft, vind je nu ook in de iPhone-app. Door in te loggen heb je overal, vanaf ieder device, toegang tot je boekingsgegevens en je opgeslagen favorieten.

app iPhone mijn belvilla inloggen Belvilla vakantiehuizen

Ook nieuw is dat je via de app kan inloggen in ‘Mijn Belvilla’

Reisdocumenten offline

In de vernieuwde Belvilla-app kun je nu ook je reisdocumenten offline bekijken. Erg handig dus als je vakantiehuis in het buitenland ligt. Bovendien biedt de integratie met PassBook je de mogelijkheid om je reisdocumenten gemakkelijk te bewaren op je iPhone of iPad.

Review achterlaten

Bij thuiskomst ontvang je van ons het verzoek om een review achter te laten over je vakantie. Het invullen daarvan is nu nog gemakkelijker via je smartphone of tablet. En wist je bovendien al dat je voor het achterlaten van een online review €10 ontvangt als dank? Deze kun je als korting inzetten voor een volgende boeking bij Belvilla en is ook gekoppeld aan je account ‘Mijn Belvilla’.

app iPhone review Belvilla vakantiehuizen

Het achterlaten van een review na afloop van je verblijf, is nu ook mogelijk via de Belvilla-app

Ben jij een Belvilla-app-gebruiker? We zijn benieuwd wat je ervan vindt!