Onze spiksplinternieuwe Sea Lodges worden binnenkort op Ameland geopend en daarvoor zijn wij op zoek naar testers! Wat testers? Ja, zeker! Wij geven 8 keer een weekendverblijf weg in juni, waarbij misschien jij wel als één van de eersten het nieuwe park kan komen bewonderen.

Wat kan ik testen?

Op 4 mei 2018 opent het nieuwe vakantiepark Sea Lodges op Ameland. Luxe huisjes die slechts op 1 kilometer van het strand liggen. Wanneer je hier verblijft, krijg je dus meteen het ultieme vakantiegevoel! Genieten van het eilandleven, met de ruisende zee op de achtergrond.

Hoe doe ik mee?

Wil jij jezelf opgeven als vakantiehuistester? Meedoen is eenvoudig via onze website. Wanneer je op de volgende link klikt, kun je jezelf aanmelden. Het enige dat je hoeft te doen is een vraag te beantwoorden en je gegevens achterlaten.

Schrijf je hier in

Sea Lodges Ameland

Het vakantiepark Sea Lodges Ameland is geschikt voor jong én oud. Het park ligt direct onder de vuurtoren en op slechts 1 kilometer van zee. Er zijn vijf verschillende soorten huisjes en in enkele huisjes kun je je trouwe viervoeter ook meenemen.