Vakantieland Kroatië wordt steeds populairder om in de zomer te verblijven. Niet gek natuurlijk, want het land bevat alle ingrediënten om een perfecte zomer te beleven. Want ook in Kroatië vind je volop zon, zee en strand! Dit vakantiehuis geeft je in ieder geval een prachtig uitzicht om van te genieten.

Met panoramisch uitzicht

Een verblijf in dit vakantiehuis, gelegen in Gradinje in Istrië is een waar sprookje. Waarom? Met een panoramisch uitzicht op de Mirna vallei en het middeleeuwse stadje Motuvun, lijkt het even alsof je een stap terug in de tijd hebt gedaan. Vanuit ieder hoekje van het huis heb je weer een prachtig uitzicht. Buiten leven is hier ook goed te doen, want je kunt genieten van een enorm terras met buitenzwembad. Het ontbreekt je hier aan niets, zelfs niet aan een barbecue! Zie jij het al voor je? Op een terras met prachtig uitzicht, lekker de barbecue aansteken?

In de omgeving

Je hoeft natuurlijk niet de hele vakantie bij je vakantiehuis te blijven, want in de omgeving is er ook genoeg te doen. In ongeveer een half uurtje rijden, ben je al op het strand. Kun je dus ook even een duik nemen in het zeewater of fijn een dag doorbrengen op het strand. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt al op 600 meter. Vanuit het vakantiehuis kunt u meerdere omliggende dorpjes en steden bezoeken. Ontdek de populaire streek Istrië vanuit een vakantiehuis van Belvilla.

Waar: Istrië (Kroatië)
Soort vakantiehuis: Vakantiehuis
Aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 2
Huisdieren: ja
Wifi: ja

Bekijk alle foto’s van dit vakantiehuis